Omletbloggen

Hur du ser till att hundsängen blir en del av ditt hem

Känns det ibland som att du bara ställt ner din hunds säng någonstans i rummet, och att den sticker ut från resten av dina möbler? Eller ställer du den någonstans där ingen kan se den så att den inte förstör din inredning?

Så behöver det inte vara. Det är faktiskt väldigt lätt att inkorporera din hunds säng i alla rum, och se till att den blir en del av ert hem.

Använd platsen över sängen

Om din hunds säng står i en hall eller någonstans där folk passerar kan hen regelbundet störas i sin sömn, och i värsta fall också blir trampad på. Att bygga upp runt sängen kan göra att du ser till att hunden har en plats där hen kan känna sig säker och inte bli störd, samtidigt som du kan använda annars förlorad yta över sängen.

Du kan utnyttja platsen genom att sätta upp hyllor eller hänga krokar, men det skyddar inte din hund från passerande som råkar ställa sig på deras säng eller en dammsugare som puttar till dem. Det mest effektiva och fördelaktiga för din hund är att installera en hel möbel, med väggar som en mysig koja.

Hundkojan Fido Nook gör precis detta. Denna snygga möbel kommer passa fint i ditt hem, samtidigt som den ger din hund en trygg plats att vila på. Ytan uppe på din Nook är perfekt för dekorationer eller praktiska föremål, som växter, ljus, fotoramar eller nyckelskålar, och den kan också komma med en garderob, där du kan förvara alla hundsaker, som godisbitar, leksaker, koppel och jackor. Du kan till och med inreda garderoben med en gullig klädstång och spegel för att ytterligare se till att hunden känner sig som hemma.

Matcha sängen med dina möbler

Om det är utseendet på hundens säng som gör att du inte vill ställa fram den i vardagsrummet, köket eller sovrummet kan det vara dags att uppgradera till en snyggare säng som matchar din egen soffa, lakan eller kuddar.

Hundsängar blir naturligt håriga, smutsiga, leriga och illaluktande efter ett tag, och det är helt förståeligt att du inte vill visa upp det för gäster som kommer på besök. En säng med ett avtagbart överdrag som går att tvätta i maskin håller sängen ren och fin, så att du slipper skämmas.

De nya bolsterbäddarna från Omlet finns i tre snygga färger med ett subtilt, vävt diamantformat mönster som passar i alla hem. Den grå är den enklaste och mest klassiska, och den snygga designen gör att det är svårt att hitta ett hem där den inte passar. Den djupa skogsgröna är perfekt om du har ett rum med varma färger och mjuk inredning, och den ljust rosa blir en hit för alla som älskar lite extra färg i sitt hem!

Dekorera med en supermjuk och lyxig filt för att göra det ännu mer bekvämt för din hund.

En stiluppgradering

Om du redan är nöjd med var sängen står och hur den ser ut, men vill att den ska smälta in mer i ditt hem och vill göra den en naturlig del av rummet kan Fido-sofframen vara lösningen för dig. Den finns i två storlekar för att fungera med de flesta sängar, och gör vilken hundsäng som helst till en modern möbel som smälter in i alla rum.

Efter den också höjer upp sängen över marken minskar den dessutom störningar och drag för ditt älskade husdjur!

This entry was posted in Hundar


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *