Det är för tillfället väntetid på grund av stor efterfrågan. Se vår leveranssida för mer information.

Omletbloggen

Skottårstävling – Vinn ett Zippi-paket!

🐰 Tävlingsdags! 🐰 För att fira skottåret ger vi dig chansen att vinna ett fantastiskt Zippi-paket till dina kaniner, värt över 6000kr! För att vara med och tävla, gå till vårt Instagram-konto för mer information!

Tävlingsvillkor
Tävlingen avslutas vid midnatt 1/3 2020. En vinnare kommer slumpmässigt väljas ut och kontaktas inom 7 dagar efter tävlingens slut från alla tävlande internationellt. Priset är en Eglu Go-bur med 2m gård, Zippitunnel – Dubbeltunnel med höställ och anslutning bur till gård, Zippi kaningård med tak och nätgolv – Enkel höjd, godsaksbehållaren Caddi och Zippi-gömställe för kaniner. Priset är inte utbyttbart och har inget kontantvärde. Ingen av Omlets tävlingar och kampanjer är på något sätt sponsrade, stöttade eller administrerade av Instagram. Denna tävling är inte öppen för Omlet-medarbetare eller nära familjemedlemmar till dessa. För att vara med i tävlingen måste du följa Omlets Instagram-konto och kommentera på tävlingsinlägget. Genom att vara med och tävla godkänner tävlanden automatiskt dessa villkor. Vinnaren kommer kontaktas via privat meddelande till det Instagram-konto de kommenterat på inlägget med. Om vi inte får något svar inom en vecka kommer vi välja en ny vinnare. Omlet har rätt att när som helst avsluta tävlingen. Omlet kan ändra tävlingen, tävlingsinformationen eller dessa villkor utan någon förvarning. Ändringar kommer publiceras antingen i tävlingsinformationen eller inom dessa villkor. Våra beslut när det kommer till tävlingar kommer vara slutgiltiga och kommer inte diskuteras.

This entry was posted in Tävlingar


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *