Omletbloggen

Få 50% rabatt på Omlets pickleksaker när du börjar prenumerera på vårt nyhetsbrev

Dags att göra hönsens gård lite roligare för våren? Få 50% på Omlets pickleksaker när du börjar prenumerera på vårt nyhetsbrev, bara under begränsad tid! ?

Erbjudandevillkor:
Erbjudandet gäller från 5/3 2020 till midnatt 9/3 2020. När du har skrivit in din mejladress på hemsidan kommer du få en unik kampanjkod som kan användas i kassan. Genom att skriva in din mejl godkänner du att du får Omlets nyhetsbrev. Du kan sluta prenumerera när som helst. Erbjudandet gäller endast för pickleksakerna Poppy och Pendant. Erbjudandet gäller inte för Tvåpack eller Tvåpack med godsaksbehållaren Caddi. Erbjudandet är begränsat till 2 pickleksaker per hushåll. Beroende av lagerstatus. Omlet har rätt att när som helst avsluta erbjudandet. Erbjudandet kan inte användas på leveranskostnader, tillsammans med andra erbjudanden eller på redan nedsatta produkter.

This entry was posted in Erbjudanden och kampanjer


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *