Omletbloggen

Om du bara köper en leksak till dina höns i vår…

…se till att det blir en pickleksak!

Här är anledningarna till att Omlets pickleksaker är det perfekta tillskottet till dina höns gård…

  1. Pickleksakerna släpper långsamt ut maten, vilket gör den perfekt för godisbitar som du inte vill att hönsen ska äta för mycket av på en gång, utan som de kan njuta av då och då under dagen.
  2. Pickleksakerna är också ett bra sätt att hålla dina höns underhållna, perfekt på regniga och blåsiga dagar när de helst inte lämnar den skyddade gården, eller om du inte kan låta dem vandra fritt av någon anledning. Pickleksaken blir en intressant, belöningsbaserad lek för dem som de kommer älska.
  3. Pickleksaken finns tillgänglig i två olika designer för att passa ditt hönshus och dina höns. Du kan välja Pendant, som hänger från gården och gungar när hönsen pickar, eller Poppy, som sätts ner i marken på gården eller någon annanstans i din trädgård.
  4. Använd med alla tre nödvändiga delar av dina höns kost – foder, grus och godisbitar. Hur många pickleksaker du behöver beror på vad du lägger i dem; en pickleksak med grönsaker eller godisbitar är perfekt för 4 medelstora höns, men bara för 2 om du fyller dem med foder. Om du använder dem för grus brukar en på 6 vara perfekt.
  5. Att lägga godisbitar eller foder i en behållare förbättrar också hygienen på gården, eftersom saker som hönsen inte vill ha inte kommer ligga och skräpa på marken. Det är framför allt bra för att motverka att gnagare blir intresserade av hönshuset och gården.
  6. I helgen får du 50% rabatt på pickleksaker när du börjar prenumerera på Omlets nyhetsbrev. Det är ett perfekt tillfälle att skämma bort dina höns med en ny leksak för våren! Får din unika rabattkod här.

Tillgänglig från 90kr, eller 45kr om du börjar prenumerera på Omlets nyhetsbrev.


Erbjudandevillkor:
Erbjudandet gäller från 5/3 2020 till midnatt 9/3 2020. När du har skrivit in din mejladress på hemsidan kommer du få en unik kampanjkod som kan användas i kassan. Genom att skriva in din mejl godkänner du att du får Omlets nyhetsbrev. Du kan sluta prenumerera när som helst. Erbjudandet gäller endast för pickleksakerna Poppy och Pendant. Erbjudandet gäller inte för Tvåpack eller Tvåpack med godsaksbehållaren Caddi. Erbjudandet är begränsat till 2 pickleksaker per hushåll. Beroende av lagerstatus. Omlet har rätt att när som helst avsluta erbjudandet. Erbjudandet kan inte användas på leveranskostnader, tillsammans med andra erbjudanden eller på redan nedsatta produkter.

This entry was posted in Erbjudanden och kampanjer


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *