Omletbloggen

Vinn 1 av 5 Caddi godsaksbehållare i helgen

Tävlingsdags!

På vår Twitter-sida lottar vi ut 5 Caddi-godsaksbehållare, en rolig och stimulerande matleksak för höns, kaniner och marsvin! Allt du behöver göra är att följa Omlet på Twitter och kommentera på tävlingstweeten huruvida du har en ?, ? eller ?.

Tävlingsvillkor
Tävlingen avslutas vid midnatt den 20:e april 2020. För att vara med och tävla, kommentera på Caddi-tävlingstweeten på Omlets twittersida. Du måste också följa kontot. Fem vinnare kommer få en Caddi godsaksbehållare för höns, kanin eller marsvin. Vinnarna kommer slumpmässigt väljas ut från alla tävlande internationellt, och kommer kontaktas inom 7 dagar efter att tävlingen avslutas. Om vinnarna inte svarar och bekräftar priset inom 7 dagar har vi rätt att dra tillbaka vinsten och välja en annan vinnare. Omlet har rätt att när som helst avsluta eller ändra premisserna för denna tävling. Priset har inget kontantvärde. Tävlingen är inte öppen för Omlets medarbetare eller nära familjemedlemmar till dessa. Alla tävlingsbidrag måste ske på rätt tävlingsinlägg. Vinnaren godkänner att deras namn används av Omlet i samband med potentiell marknadsföring efter tävlingen avslutats.

This entry was posted in Tävlingar


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *