Omletbloggen

Bli Omletannonsör och få provision – FAQ

Genom att bli en del av Omlet annonsnätverk kan du få 5% provision från varje köp som genereras från din hemsida, blogg eller kanal.

Du placerar en personlig länk till vår hemsida någonstans på din platform. Om någon klickar på länken och sedan bestämmer sig för att beställa får du provision!

Vad är fördelarna med Omlets annonsnätverk?

  • Först och främst kan du tjäna pengar utan någon vidare ansträngning och förvandla din hemsida, blogg eller nyhetsbrev till en inkomst.
  • Det är enkelt och helt gratis, du behöver inte betala någonting för att komma igång.
  • Du kan marknadsföra våra produkter utan att behöva ha någonting i lager, så det innebär ingen risk för dig.
  • All kundkommunikation, leverans och potentiella returer sköts av Omlet och vårt kundtjänstteam.
  • Du kan välja vilka produkter du vill marknadsföra för dina följare eller kunder, och hur du vill visa upp dem. Du kan ändra länkar utifrån årstider eller byta ut en länk mot eller banner eller bild när du vill.

Varför marknadsföra Omlets produkter?

Omlets produkter känns igen direkt, och är olika allting annat på marknaden när det kommer till design och kvalitet. Vi arbetar aktivt med, och investerar i, varumärkes- och produktmedvetenhet, så det är troligt att kunder som ser produkterna på din plattform redan hört talas om dem.

Vi har ett team med produktutvecklare och designers som konstant arbetar med nya produkter, så att det alltid kommer finnas någonting spännande att berätta om för dina följare.

Hur kommer jag igång?

Skapa ett konto och logga in här. Klicka på ‘Annonsnätverk’ i menyn till vänster på skärmen. Du kommer då kunna skriva in uppgifter för hemsidan där du vill publicera dina annonslänkar.

När det är klart kommer en orange banner dyka upp längst upp på skärmen när du rör dig runt på Omlets hemsida. Besök sidan som du vill länka till på din plattform, t.ex. Omlets automatiska hönshusdörr. Klicka på Länka till denna sida så kommer systemet skapa en länk och en bit html-kod som du kan klistra in på din hemsida.

Hur vet ni vilka beställningar som kommer från mig?

Länken du skapar när du klickar på den oranga banners är unik och innehåller information om din hemsida. När någon klickar på länken från din sida vet Omlet att den personen kommit till vår hemsida från dig. Även om de stänger webbläsaren och kommer tillbaka igen vet vi fortfarande att de från början kom från dig. Det fungerar i upp till 60 dagar efter det första klicket.

Du får provision på allting som kunden handlar på Omlets hemsida under denna 60-dagarsperiod. Kunden måste inte köpa produkterna du länkar till för att du ska få provision, vi kommer kunna hålla koll på ditt annonsör-ID när kunden rör sig runt på hemsidan. Det betyder att om de klickade på en länk till Autodörren och i slutändan köper kaninburen Eglu Go får du fortfarande provision.

Du kan skapa hur många länkar du vill till hur många sidor du vill.

Systemet kommer hålla koll på länkklick, beställningar och provision, och på ditt Omlet-konto kan du se var din provision kommer från och hur många klick olika länkar får, så att du kan se vad som fungerar bäst.

Hur får jag min provision?

När du tjänat ihop provision kan du be om att få den utbetalad till ditt Pay Pal eller bankkonto. Provisionen kommer betalas ut 30 dagar efter att en beställning har skickats till kunden som handlade genom dig (detta eftersom kunder kan returnera varor i upp till 30 dagar efter att de fått dem). Vänligen notera att 5% provision beräknas på hela beställningen exkl. moms, och du får inte provision på fraktkostnader.

Behöver jag en speciell sorts hemsida för att ta del av annonsnätverket?

Nej, du kan lägga till alla sorters hemsidor, bloggar eller sociala medier så länge de inte har innehåll som är olagligt, skadligt, hotande, obscent, trakasserande, diskriminerande eller på andra sätt olämpligt, som möjliggör eller främjar våld, terrorism eller annan olaglig aktivitet, är sexuellt explicit, eller överträder regler om immateriella rättigheter.

 

 

This entry was posted in Husdjur


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *