Omletbloggen

25% rabatt på persikofärgade bolsterbäddar – bara under en begränsad tid!

? Sommarspecial! ?

Få 25% rabatt på persikofärgade bolsterbäddar, bara under en begränsad tid. Den lyxiga madrassen med memory foam är det bästa du kan ge din hund eller din katt; den omsluter kroppen och ger oslagbart stöd för djup, ostörd sömn. Den snygga persikofärgen kommer se fantastisk ut i ditt hem!

Kampanjvillkor
Kampanjen pågår från 4/6 2020 till midnatt 9/6 2020, eller så länge lagret räcker. Ingen kampanjkod behövs, rabatten har redan dragits. Inkluderar alla persikofärgade bolsterbäddar för hundar och persikofärgade bolsterbäddar för katter. Gäller inte för bolsterbäddar i grön eller grå. Omlet har rätt att när som helst avsluta erbjudandet. Erbjudandet kan inte användas på leverans eller redan nedsatta produkter, eller tillsammans med något annat erbjudande.

This entry was posted in Erbjudanden och kampanjer


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *