Omletbloggen

Kan du vara Omlets nya ambassadör?

Om du äger och älskar en Omletprodukt och tycker om att prata med andra människor om dina husdjur låter det som att det skulle passa dig att bli en av Omlets ambassadörer.

Omlets ambassadörsprogram är ett fantastiskt sätt för människor att inte bara se produkterna de är intresserade av, utan också ställa frågor till någon som använt dem, som en personlig liverecension!

Om du som ambassadör pratar med någon som sen bestämmer sig för att handla får du provision på deras beställning. Förutom det har kunder i andra länder hittat likasinnade vänner genom programmet, så det är ett fantastiskt sätt att träffa människor i närheten som har samma hobby som du.

Vi har pratat med två av våra ambassadörer i USA, Sueellen och Jennifer, om deras erfarenheter av att vara ambassadörer, och såhär säger de:


Berätta om dina höns och hur de bor!

SE:
Jag är lyckligt lottad nog att ha två olika grupper med väldigt gulliga höns! Vi har 8 stycken direkt utanför huset, och sen har vi 23 till som bor i en hage på vår bakgård. Såhär har vi haft det i tre år.

J:
De första fem är barred rock-värphöns. Vi har haft dem i ungefär ett år. De bor i en Eglu med gård kopplad till en större yta. De kommer väl överens med varandra, men accepterar inte nya medlemmar i gruppen. De är ganska bastanta fåglar men trivs bra med den plats de har. Vi skulle förmodligen kunna ha några fler med de lösningar vi har just nu.

Vi har också 1 vit silkeshöna, 1 blå, och 2 blandraser (förmodligen blandningar mellan silkeshöna och polish, men vi är inte säkra). De värper, men är verkligen mer husdjur. Den vita silkeshönan är en höna men tror att hon är tupp – hennes/hans namn är Juancho. Hon sjunger och pratar hela dagarna, verkligen en karaktär. Den blå är ny i flocken. Vi måste vara lite mer försiktiga med dem på vintern eller när de regnar eftersom de är så små, lätt blir blöta och inte kan flyga. Under dagen går de runt med våra två grisar Max och Luigi som håller dem varma och säkra.

Vad är det du gillar med Omlets produkter?

SE:
Vi skaffade höns för första gången för ungefär tio år sedan, och hela familjen (alla sex) älskade att ha dem i trädgården. Vi tyckte verkligen om deras roliga och älskvärda personligheter, och de vackra och goda äggen. Men under en kort tid började vi förlora våra höns till rovdjur! Det var minst sagt hjärtskärande. Lyckligtvis upptäckte en av mina döttrar Omlets produkter på en mässa. Hon berättade för mig om Omlets hönshus, gårdar och andra produkter, och jag föll pladask!

Jag älskar verkligen hur Omlets produkter ser ut. De är vackert designade och otroligt enkla att rengöra och hålla fräscha. Efter tre år ser mina hönshus ut precis som när jag köpte dem. Speciellt älskar jag de större hönsgårdarna, eftersom de kan anpassas efter vad din flock behöver. Jag gillar att jag kan gå in på gården utan att behöva böja mig ner eller kravla på marken. Jag kan superlätt ge mat och vatten, rengöra och hänga med mina husdjur!

J:
Vi älskar vårt hönshus och gård från Omlet. Allt är superlätt att rengöra och vi har (såhär långt) inte haft ett enda problem med hygien eller ohyra. Jag tror att plasten minskar risken för detta i jämförelse med trä och andra porösa material. Hönshuset är varmt på vintern och håller sig svalt på sommaren, även i vår extrema hetta. Vi har haft besök av många rovdjur, men ingen har kunnat ta sig in. De verkar ha svårt att ta sig upp på huset tack vare de rundande kanterna, så det är ett extra plus. Jag gillar också att produkten är så enkel, bara tre spakar att jobba med. Alla verkar verkligen supernöjda, och våra barred rocks lägger i genomsnitt ett ägg var om dagen!

Vad är din erfarenhet av att vara Omletambassadör?

SE:
Jag älskar att vara ambassadör för Omlet! Jag tycker verkligen om produkterna och den mångsidighet de erbjuder. Och så älskar jag ju mina höns. De är så gulliga och roliga, och en tydlig del av vår familj. Det är superroligt att plocka färska ägg varje morgon!

Därför var det ganska naturligt för mig att bli ambassadör. Jag tycker om att dela med mig av mina erfarenheter, min kunskap och min kärlek till hönsen. Det är verkligen superkul att visa mina husdjur och deras hem för andra hönsentusiaster eller bara nyfikna besökare.

J:
Jag bestämde mig för att bli Omletambassadör eftersom jag verkligen tror på produkten, och min kontakt med företaget har varit otroligt positiv. Det verkar vara en supertrevlig grupp människor som tycker om att sälja bra produkter!

Hur går det vanligtvis till när du pratar med eller träffar en potentiell kund?

SE:
Oftast är det en person som funderar på att skaffa höns och/eller ett nytt hönshus som kontaktar mig via email med ett par frågor. Vi börjar prata och planerar in ett besök så att de kan se hur de fantastiska produkterna fungerar! Det har varit lätt att hitta tider som passar båda. När folk får se hönsen och mina hönshus blir de flesta övertygade om att det är en fantastisk idé att bli en del av gemenskapen!

J:
Innan viruset hade vi regelbundna besök, alla som vi pratade med kunde mycket (folk verkar läsa på!) och ville mest se produkterna på nära håll. Jag tror att en stor anledning är priset, hönshusen är inte billiga och folk vill se till att de vet vad de köper. De senaste veckorna har vi fått lite frågor från folk som funderar på att skaffa höns för första gången, det har blivit väldigt populärt här i Kalifornien. Vissa säger att de är lite rädda för hela grejen, och därför vill prata med någon innan de bestämmer sig. Vi är absolut inte hönsexperter, men Omlets produkter hjälper till att göra det lättare. Jag är säker på att mina tjejer är säkra och att deras hem är rent, vilket är en väldigt bra början!


Om du tror att du skulle vilja bli ambassadör för Omlet, skicka ett mejl till oss så berättar vi gärna mer!

This entry was posted in Husdjur


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *