Omletbloggen

20 tecken på att du skämmer bort din hund

Brun hund inlindad i Omlets jättemjuka och lyxiga hundfilt

Vare sig det handlar om hemgjorda godisbitar, nya leksaker eller en lång stund med apportlekar som gör att du blir sen till jobbet finns det många sätt att visa din hund hur mycket du älskar honom eller henne. Men skämmer du bort din hund? Förmodligen. Spelar det någon roll? Förmodligen inte.

Här är 20 saker som kan påvisa att du kanske skämmer bort din fluffiga vän.

1.

Det finns ingenting i snacksväg i skafferiet förutom hundgodis. Det är bra, eftersom det betyder att du inte ger din hund alla godisbitar på en gång, men inte så bra om du är ute efter ett mellanmål till dig själv…

2.

Du har gått till djuraffären med din hund och låtet hen ‘välja’ vilka godisbitar och leksaker de vill ha. Det resulterade i en väldigt full korg!

3.

Du köper en större, bättre vattenspridare till trädgården eftersom din hund hade så roligt med den gamla. Gräsmattan behöver inte mer vatten just nu, men det gör din hund!

4.

Du köper en ny pipande leksak att leka dragkamp med, även om den gamla fortfarande fungerar. Det är ju faktiskt på tiden att din hund får en leksak som ser ut som en hummer…

5.

Du inser att du ser mer fram emot din hunds bokade tid på salongen nästa veckan än den romantiska helgen du bokat på ett spahotell veckan efter.

6.

Dina påsar med hundgodis har nyttigare ingredienser än dina egna snacks – helt ekologiskt, hållbart framtaget och fullpackade med vitaminer och mineraler.

7.

Eftermiddagar när du tidigare ägnade tid åt saker som behövde fixas runt om i huset har försvunnit, och istället kliar du hundmagar, leker med pinnar och bollar, och går långa promenader i parken för att hälsa på ankorna.

8.

Frysen är full med smaskiga frysta godsaker till hunden, men det finns inga glasspinnar till barnen.

9.

Du har tillbringat två timmar i köket med att baka. Resultatet? Flera plåtar hundkex till dina husdjur och alla hundvänner i kvarteret.

10.

Du sitter i en fåtölj som är helt okej bekväm, eftersom din hund ser så himla avslappnad ut i den sköna stolen.

11.

Du gillar inte TV-programmet ni tittar på, men du låter det stå på eftersom det är din hunds favorit.

12.

Du köper leksaker och godis till din hunds födelsedag och julklappar, och gömmer dem noga så att det blir en överraskning.

13.

När du är ute och reser med jobbet och ringer hem är din första fråga “Hur är det med hunden?”

14.

Du är expert på hundmassage och eteriska oljor till hundar, men har ingen aning om hur du masserar en människa.

15.

Du ger din hund middag lite tidigare än vanligt så att ni kan sätta er och titta på Scooby Doo eller Lassie tillsammans senare.

16.

Din hunds årliga nota hos frisören är större än din egen.

17.

Du har en lista på alla lokala hundvänliga restauranger, och gör listor för de nya platser du besöker med ditt husdjur.

18.

Din hunds ‘rum’ under soffan krävde mer tid och planering än när du inredde vardagsrummet.

19.

Du bestämmer dig för att inte berätta för din hund om en dålig dag på jobbet eftersom du inte vill att hen ska oroa sig.

20.

Du har åkt till havet med din hund igen. Du hade inte tänkt att ni skulle åka tillbaka så snart igen, men hunden tjatade…

Så länge det inte handlar om för mycket mat, för mycket uppmärksamhet eller för mycket motion finns det inga dåliga sätt att skämma bort din hund. Och det bästa är att hundar aldrig känner sig bortskämda, bara älskade!

En tax ligger på hundsängen Topology från Omlet som har en bäddmadrass i fårskinn

This entry was posted in Hundar


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *