Omletbloggen

Träffa stjärnorna från Topology-filmen – och upptäck deras favoritsäng

Möt de fem hundstjärnorna från vår spännande nya reklamfilm, och läs mer om deras nya favoritsäng – Topology!

Topology är en jättesnygg, bekväm och praktisk säng som både hundar och ägare kommer att älska! Med maskintvättbara bäddmadrasser som lätt fästs och tas av med en dragkedja och den stödjande madrassbotten i memory foam har det aldrig varit lättare att hålla din hunds säng ren och hygienisk. Det finns fem olika bäddmadrasser att välja på, så du kan lätt kan hitta en som passar din hund och deras personlighet.

Vi frågade fem av hundstjärnorna från vår Topology-film vilken bäddmadrass som är deras favorit och varför:

Freddie älskar sin Topology hundsäng med bäddmadrassen beanbag

Freddie är en busig och lite vild dalmatiner med massor av energi! Han älskar att visa hur bra han är på att hoppa och slänger sig gärna på sin säng om och om igen innan han blir trött. Men det är ingen utmaning för det slitstarka tyget och stygnen på hundsängen Topology. Den bäddmadrass Freddie gillar bäst är beanbag, som är både kul och superbekväm eftersom han verkligen kan slappna av när han lägger sig ner på den.

Det händer inte ofta, men ibland behöver även Freddie ta en lång tupplur och hundsängen Topology kan både stå emot hans vilda lekar och erbjuda fantastisk support för hans kropp när han vilar. Tack vare en madrassbotten i memory foam och den mjuka bäddmadrassen kan Freddies ägare vara säkra på att han kan känna sig helt lugn och bekväm när han lägger sig på kvällen.

Woody skulle kunna sova i flera dagar på den lyxiga bäddmadrassen i fårskinn

Även om varken han eller hans ägare skulle erkänna det, så är goldendoodlen Woody vad många skulle beskriva som en riktigt bortskämd hund. Han nöjer sig inte med vad som helst utan vill kunna sova på den lyxigaste av hundsängar efter en lång promenad i parken. Så det är nog ingen överraskning att hans favorit är bäddmadrassen fårskinn.

På första parkett i vardagsrummet kan Woody sträcka ut sig på det mjuka tyget på sin Topology hundsäng samtidigt som sängens madrassbotten i memory foam formar sig runt hans kropp. Woodys ägare uppskattar också hur enkelt det är att ta av och tvätta bäddmadrassen.

Winston känner sig säker och får stöd från sin Topology hundsäng med den bolsterformade bäddmadrassen

Lilla Winston är en tax och bara sex månader gammal. För honom är dagarna fyllda av spännande aktiviteter som att gå på upptäcktsfärd och lära sig nya saker, leka busiga lekar eller att tugga på skor, så det är viktigt att han har en skön säng att sova på när han blir trött.

Winston älskar sin bolsterformade bäddmadrass. Den formar sig runt hans kropp så att det känns lite som en koja där han kan sova i säkerhet och den stöttar hans lilla huvud som en kudde när han sover.

Margot gillar hur elegant och extremt bekväm den quiltade bäddmadrassen är att sova på

Margot är en stilig afghanhund som uppskattar livets enkla godbitar. Hon gillar att känna sig bekväm, helst framför en sprakande brasa efter en promenad på stan där hon gillar att träffa nya hundar.

Margot föredrar den mjuka quiltade bäddmadrassen. Den håller sig kall på sommaren och värmer på vintern. Den klassiska designen osar också lyx och komfort. Dessutom älskar Margots ägare hur snygg den grå färgen ser ut tillsammans med resten av möblerna i hemmet!

Esme kan låta pälsen torka och koppla av på bäddmadrassen i mikrofiber på hundsängen Topology

Esme är en söt liten terrier-korsning vars favoritsysselsättning är att springa fritt på öppna fält och jaga ekorrar på långa skogspromenader. Regn och vind kan inte stoppa henne och ju lerigare hon blir desto mer gillar hon det! Därför är bäddmadrassen i mikrofiber hennes favorit. Designen gör att hon gärna vill rulla runt på den, vilket också hjälper henne att torka snabbare.

Esme gillar också att hon har någon annanstans än vardagsrumsmattan att ligga och torka på efter de oundvikliga baden! Lera och fukt från de långa promenaderna absorberas snabbt av bäddmadrassen i mikrofiber och den kan tvättas i maskin om och om igen, vilket betyder fler långa promenader för Esme.

This entry was posted in Hundar


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *