Omletbloggen

Julklappstips om du är ute i sista minuten

 

Letar du fortfarande efter den perfekta julklappen till djurvännen i ditt liv? Då har du hittat rätt! Hittar du våra julklappstips om du fortfarande behöver inspiration…

 

Till hönsägare

Vem älskar inte den härliga doften av pepparmynta? Nu kan hönsen och deras ägare också få njuta av den i hönshusets värpreden med vår
potpurri för hönshuset med doft av polkagris. Det här är en limited edition-doft som kommer vara uppskattad både av höns och ägare nu i jul och en perfekt liten julklapp.

Vårjuliga hönsreflexväst
är ett måste under julhelgen. Den här klassiska tröjan med reflexer i ett traditionellt julmönster är gjord av ett vattentätt material som andas, och skyddar hönan från kyla och smuts, samtidigt som hon är helt bekväm. Känner du någon hönsägare som skulle uppskatta en sån här väst till sin favorithöna?

Till hund- och kattägare

Våra nya lyxiga och supermjuka hundfiltar i en festlig julrosröd färg kommer direkt från tomtens verkstad och är den perfekta julklappen till hundar och katter som gillar att mysa. Det finns tre storlekar att välja på beroende på hur stor din fyrbenta vän är.

Vår julmarknad har många olika roliga små julinspirerade lek- och godsaker för hundar och katter. Vad sägs om en alldeles egen ostbricka till hunden att njuta av? Eller så finns det en söt julig tassformad kaka tillverkad speciellt för hundar av jordnötter, mjölk och havregryn och utan tillsatt socker. Perfekt till hunden som gillar sina godsaker.

Hundleksaken som är en jultomte med gummimage kommer att hålla hunden sysselsatt hela julhelgen och Joules olivgrön vattentålig hundjacka med bimotiv är ett bra val för en stilig och lite bortskämd hund.

För kattägaren har vi den här roliga <a

or a silverfärgade trollstavsleksaken för katter som har en söt liten pepparkaksgubbe för katter som älskar att leka i många timmar!

Till smådjursägare

Zippi-gömställen och lektunnlar är en perfekt present till kanin- eller marsvinsägaresom gillar att lägga till nya och spännande tillbehör i kanin- eller marsvinsgården.
Godsaksbehållaren Caddi är också en perfekt present till ägare som vill kunna mata sina husdjur vintertid utan att maten ligger på det blöta golvet i gården.

This entry was posted in Jul


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *