Limited availability due to high demand. Please see our Stock Availability page for more information.

Omletbloggen

Juligt filmquiz med djurtema

Juligt filmquiz med djurtema:

Hur mycket vet du om de populära julfilmerna?

1.Vad knyter Grinchen fast på hunden Max huvud i filmen med samma namn?

Foto: Woodson’s Mom från Unsplash

A. En trädgren

B. Järnek

C. En bjällra

D. Mistel

2. Vad tar Grinchen från en mus när han stjäl från byborna i Vemdalen (Whoville)?

A. En bit ost

B. En kaka

C. En polkagris

D. En smula

3. Vem gör rösten till hönan Rebecca i den engelska versionen av filmen “Stjärnan – historien om den första julen” från 2017?

A. Mariah Carey

B. Keegan Michael Key

C. Aidy Bryant

D. Gina Rodriguez

4. För vem julpyntar Snobben sin hundkoja i filmen “Snobben och Karl firar jul”?

A. För Kalle

B. För en tävling

C. För Tomten

D. För Woodstock

5. Vad heter Annies älskade hund i filmen med samma namn?

A. Goldie

B. Molasses

C. Sandy

D. Butterscotch

6.Vad heter Kate Winslets hund i filmen “The Holiday”?

A. Charlie

B. Chip

C. Jackson

D. Pip

7. Vilket djur säger repliken “Bye Buddy, I hope you find your dad!” i filmen “Elf”?

A. En pingvin

B. En säl

C. En narval

D. En isbjörn

8. Vad heter Snobbens fågelkompis i “Snobben och Karl firar jul”?

A. Tweetie

B. Sunny

C. Pebbles

D. Woodstock

9. Vad heter den kända renen med röd mule?

A. Rudolf

B. Hälge

C. Sixten

D. Sten

10. Hur hjälper Rudolfs mule Jultomten?

A. Hans mule kan känna av om det kommer att regna eller snöa

B. Hans mule kan hitta till de hus där det bor barn som varit snälla hela året

C. Hans mule lyser upp himlen så att flygplanen kan ge Tomten företräde

D. Hans mule guidar tomtens släde

Svar: 1.A, 2. D, 3. A, 4. B, 5. C, 6. A, 7. C, 8. D, 9. A, 10. D

This entry was posted in Uncategorised


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *