Omletbloggen

Välj något färgglatt med 10% rabatt på Eglu Cube i lila!

Välj något annorlunda, välj något färgglatt, välj lila med 10% rabatt på hönshuset Eglu Cube i lila!

*Inkluderar hönsgårdar, förlängningar till hönsgårdar och hjul när de köps tillsammans med hönshuset Eglu Cube i lila.

Använd rabattkoden: FÄRGGLATT

Skynda dig – erbjudandet gäller endast till och med 31 januari 2021. Våra kampanjvillkor gäller.

 

Kampanjvillkor

Kampanjen som ger 10% rabatt på hönshuset Eglu Cube gäller från 28 januari 2021 till och med 31 januari 2021. Använd koden FÄRGGLATT i kassan. Inkluderar endast hönshuset Eglu Cube i lila. Inkluderar endast hönsgårdar, förlängningar till gårdar och hjul när de köps som ett paket tillsammans med en lila Eglu Cube. Inkluderar inte Eglu cube i grönt och andra tillbehör som säljs separat. Inkluderar inte heller lila behållare för mat och dryck. Gäller i mån av tillgång. Omlet ltd. reserverar rätten att när som helst avsluta kampanjen. Rabattkoden kan inte användas på leveransavgifter eller tillsammans med andra rabatter och erbjudanden.

This entry was posted in Höns


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *