Omletbloggen

Hitta den perfekta designen av katträdet Freestyle för att passa din katt

Katträdet Freestyle låter dig designa en lekplats som passar just din katt och det finns över 70 olika tillbehör att välja bland! Du kanske redan vet exakt vad din katt tycker om och vad som får plats i ditt hem, men vi förstår också att det ibland kan vara svårt att designa ett katträd från scratch. Därför har vi skapat några startpaket som är perfekta att börja med!

När du och din katt har utforskat den fantastiska designen av katträdet Freestyle med ett enklare startpaket kan du alltid välja att lägga till fler delar som vertikala stänger och tillbehör för att anpassa och bygga ut katträdet. Här kan du läsa mer om våra sex olika startpaket för att hitta den perfekta lösningen för just din katt!


Startpaketet Beginner

Startpaketet Beginner passar perfekt för katter som vill testa om de gillar att klättra. Det inkluderar en enkel och bekväm plattform som kan placeras på valfri höjd på stången och har en snygg blå dyna där katten kan vila och sova gott ovanför marken.

Paketet inkluderar också ett kit med sisalrep. Sisalen är tålig nog för att låta din katt vässa klorna och din katt kommer att gilla känslan under tassarna.

Beginner är en prisvärd lösning som är perfekt om din katt inte alltid gillar nya saker och du vill börja med något mindre, eller om du har begränsat med utrymme i ditt hem.


Startpaketet Top Cat

Top Cat är nog det snyggaste av startpaketen och innehåller gula dynor både för plattformen och trappstegen, vilka kommer att smälta in i ditt hem. Det innehåller också en blomkruka som kan monteras på valfri höjd på stången och låter dig använda hela höjden.

Top Cat passar katter som gillar att hålla utkik på vad som händer runt dem men från en säker plats högt upp och långt från barn och andra husdjur. Det har också en klöspelare med utbytbar sisal och är perfekt som något att börja med som du kan bygga ut när din katt blir mer äventyrlig.


Startpaketet Ladder

Det här startpaketet har fyra trappsteg i bambu som du kan montera på en höjd som passar din katt perfekt för att kunna klättra upp säkert. Du kan sen placera plattformen med den mysiga kojan längst upp på stången för att ge din katt en avskild sovplats på den mjuka dynan.

Ladder har också en skål för godis eller mat som kan placeras på stången och den kan placeras på valfri höjd ifall din katt blir hungrig halvvägs upp.

Ladder är perfekt för katter som gillar att vara högt upp och långt från vardagens höga ljud. Trappstegen är flexibla och du kan själv justera höjden för att passa din katts ålder och förmåga.


Startpaketet Scratcher

Scratcher är den perfekta lösningen för katter som gillar att vässa klorna överallt. Det här startpaketet har både en stabil klöspelare i sisal som sitter på den vertikala stången för att katten ska kunna sträcka på sig ordentligt och en ramp som går från golvet till stången och har en vågig klöslåda i kartong. Katter som alltid vässar klorna kommer att älska hur flexibel Scratcher är!

Scratcher har också en mysig hängmatta där katten kan rulla ihop sig och sova gott efter lekstunden, långt ifrån allt liv och rörelse.

Om du har en katt som alltid vässar sina klor på möbler är Scratcher den perfekta lösningen. Genom att ge katten en speciell plats för det här beteenden kommer den snart lära sig vart den ska gå. Dessutom kan alla klösdelar bytas ut och återvinnas när de har slitits ut, vilket gör att katträdet Freestyle kommer att hålla länge.


Startpaketet Sleeper

 

Sleeper är perfekt för katter som gillar att bara koppla av och sova, men som inte nöjer sig med mindre än den högsta komforten. Plattformen och trappstegen har vackra dynor i vävd textil som ger katten ett mjukt underlag när den vilar eller bara inspekterar vad som händer i hemmet. Sleeper inkluderar också en mysig koja för att din katt ska få vara ifred när den drar sig tillbaka för en viktig sovstund.

Det här startpaketet inkluderar också en klöspelare i sisal som din katt kan använda för att sträcka på kroppen när den vaknar efter en tupplur och där den samtidigt kan vässa sina klor.


The Explorer

Om du har en äventyrlig katt som älskar att hoppa, klättra och klösa är startpaketet Explorer det perfekta alternativet. Det här är det startpaket som innehåller flest tillbehör fördelade över två vertikala stänger så att din katt har många valmöjligheter beroende på vilket humör den är på.

Explorer har två olika klösdelar, trappsteg så att din katt kan klättra upp i katträdet, en bro att vila på och en avskild hängmatta för katten att sova i när den har varit på upptäcktsfärd. Och inte nog med det så har den också både en dekorativ blomkruka för dina kattvänliga krukväxter och en skål i rostfritt stål för mat eller godis.

Explorer är perfekt för unga och aktiva katter och passar också riktigt bra i hem med flera katter.


Kom ihåg att du själv kan välja var du vill placera alla tillbehör på den vertikala stången och det är lätt att flytta runt dem om du vill testa något nytt. Om du inte tycker att något av de här startpaketen är den perfekta lösningen för din katt kan du designa ditt eget katträd. Tveka inte heller att kontakta vårt kundserviceteam om du har några frågor om katträdet Freestyle!

This entry was posted in Katter


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *