Omletbloggen

De perfekta julklapparna för hundar och deras ägare

Omlets julmarknad är nu öppen! I år har vi extra många roliga produkter för hundar att välja på, så missa inte chansen att fynda presenter till den bortskämda hunden (och hundägaren!) i ditt liv.

Hundsängen Topology

Hundsängen Topology är ett måste för hundar som gillar att sova gott efter en lång dag! Sängen har en högpresterande madrass med memory foam och den är också en perfekt present till en hund som behöver lite extra stöd och komfort för lederna. Det finns flera lyxiga bäddmadrasser att välja på, som en drömlik variant i mysig fuskpäls, och den här sängen är perfekt för att din fyrbenta vän ska kunna sova gott hela julhelgen!

Hundsangen topology presentguide

Bolsterbädd för hundar

Om du känner någon som funderar på att uppgradera hundsängen så är en bolsterbädd den perfekta presenten. Överdraget dras enkelt på och av med en dragkedja och kan tvättas i maskin, perfekt för valpolyckor eller leriga tassavtryck.

Det finns 15 olika färger och flera olika snyggt designade ben att välja på så en bolsterbädd är perfekt för hundägare som vill ha en snygg hundsäng som matchar resten av inredningen! Varför inte välja en salviagrön eller vinröd bolsterbädd som matchar julpyntet?

Lyxig och supermjuk hundfilt

Den oemotståndliga lyxiga och supermjuka hundfilten kommer att vara ett uppskattat paket under julgranen! Den jättemjuka filten i fleece kan användas på många platser i hemmet för att hjälpa din hund att sova riktigt gott. Varför inte lägga filten i hundens säng för att göra den extra varm och mysig? Filten finns nu också i en fin julrosröd och gräddvit färg, så att din hund kan komma i julstämning tillsammans med resten av familjen!

Rod hundfilt julklappar for hundar

Joules vattentåliga hundjacka

För en hund som gillar att klä sig efter det senaste modet passar Joules vattentåliga hundjacka perfekt för de långa vinterpromenaderna. Jackan har ett jättegulligt mönster som garanterat kommer att ge din hund massor av uppmärksamhet.

Den lättviktiga jackan har ett innerfoder så att din hund håller sig varm samtidigt som den ser snygg ut i sin nya jacka. Jackan finns i tre olika storlekar och har ett justerbart kardborrefäste så att du kan vara säker på att din hund känner sig bekväm.

This entry was posted in Hundar


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *