Omletbloggen

Missa inte vår sista beställningsdag för leverans innan jul

Missa inte vår sista beställningsdag för leverans innan jul

Om du vill ha dina Omletprodukter innan jul måste du ha gjort din beställning innan de datum som visas här under. Problem med leveransförseningar kan inte alltid undvikas och om du vill vara säker på att få dina produkter innan jul rekommenderar vi att göra din beställning långt innan sista beställningsdag. Du kan också ringa eller mejla vårt kundserviceteam för att få hjälp att välja det bästa leveransalternativet för den här tiden på året när det är många som julhandlar. Notera också att det här datumet endast gäller för produkter som finns i lager, om du förbeställer en produkt kommer den inte att skickas förrän den finns i lager igen.

Om du har några frågor angående vilka datum som gäller för att få din leverans innan jul, eller har några andra frågor, kan du kontakta vårt kundserviceteam på 08 4468 6558 eller hej@omlet.se.

DPD – 15 december

This entry was posted in Jul


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *