Omletbloggen

Matchar din hundbädd din inredning?

Fågelperspektiv av hund som ligger på Omlets Bolster hundsäng med Pawsteps Electric tryck

Som hundförälder vet du hur det är att försöka hålla huset städat när du har en lurvig vän. Med koppel, hundleksaker och hundbäddar kan ditt hus snabbt bli rörigt. Och medan du kan gömma hundtillbehören i ett skåp eller i en låda, kan det vara svårare att dölja hundbädden.

Hur ser du till att din hundbädd matchar din inredning? Tack vare fantastiska produkter och design är det nu lättare än någonsin tidigare att integrera din hunds boyta i din egen. Så innan du går och gömmer en annan hundbädd i ett hörn, läs dessa tips om hur du gör din hunds säng till en stilsäker plats i ditt hem.

Vilka är de bästa sängplats-alternativen för din hund?

Efter att ha kommit hem från en lång dag på jobbet vill vi alla ha en mysig och bekväm plats att koppla av och varva ner på. Din hund känner likadant. Bädden som din hund sover på är ofta inte bara platsen där de sover utan också deras trygga vrå i hemmet. Så att placera en hundbädd på en plats där många går förbi i ditt hem är inte en bra idé.

Tänk om en hundbädd kunde vara inhägnad som ett personligt hundhem? Tänk om din hunds säng skulle kunna visas upp som en möbel istället för en utsliten kudde som ligger på golvet? Vi ställde oss själva just dessa frågor och utmanade sedan våra produktdesigners att skapa en lösning. När allt kommer omkring, så är det inte bara bra för din hunds hälsa och välbefinnande att hen får en egen plats, utan det kommer också att göra att ditt hem ser snyggare ut.

Matcha din hundbädd med dina möbler

Om det inte är storleken, utan utseendet på din hundbädd som avskräcker dig, kan det vara dags att uppgradera till en snyggare bädd som matchar din egen soffa, lakan och kuddar. Att hitta en hundbädd som kompletterar din inredning är som att hitta den perfekta prydnadskudden för att komplettera din soffa. Kom bara ihåg – stil är viktigt, men komfort är allra viktigast när det gäller hundbäddar.

Går din inredning i en neutral färgskala med varma och mjuka toner? Då kanske en hundbädd i grå eller neutrala färgtoner med tryck som Pawsteps Natural skulle passa in perfekt. Men om din heminredning är fylld med djärva och ljusa färger, välj en hundbädd som matchar din roliga stil! Pröva Pawsteps bolsterbädd från vår senaste Dog Walk-kollektion för att få den snyggaste hundbädden. Och du kan även hitta matchande och koppel i Dog Walk-kollektionen som passar ihop med dina andra hundtillbehör.

Ett hem i hemmet

Låt oss introducera Fido Nook lyxig hundsäng, designad av Omlet. Den är konstruerad som en elegant modern möbel för att komplettera ditt hem samtidigt som den har ett mysigt utrymme för en hundbädd. Nu kan du skapa en plats som din hund kan kalla sin egen samtidigt som det är en plats där du kan ställa t.ex. växter, tavlor eller en skål för nycklar. Vilken hundbädd som helst får plats i Nook och vårbolsterbädd med memory foam passar perfekt! Genom att ge din hund en upphöjd bädd, kommer hen ha det mer bekvämt och hen kommer att vara skyddad från damm, drag och andra störande element.

Att ha en upphöjd hundbädd är ett bra sätt att lägga till stil och funktionalitet till din interiör. Den lyxiga hundsängen Fido Nook har en tillhörande garderob där du kan förvara din hunds alla personliga saker. Om det inte vore för hundbädden inuti skulle man kunna tro att Fido Nook bara är ytterligare en elegant möbel.

En brun tax med tungan ute i en Fido Nook

En snygg uppgradering

För att verkligen integrera din hundbädd till din inredning kan du uppgradera den med olika tillbehör. Precis som filtarna och kuddarna som finns på din soffa och stolar, kan du ge din hund samma känsla av lyx när det gäller deras egna saker.

En lyxig och supermjuk hundfilt är perfekt för att uppgradera din hunds bädd och din inredning. Oavsett om du hänger den över hundens bädd eller över soffan så blir en hundfilt en extra accessoar till din inredning och gör det även extra bekvämt för din hund. Detta är något som gagnar både dig och din hund.

För fristående hundsängar kan du förbättra den lyxiga looken och din hunds hälsa genom att helt enkelt lägga till en sängbas och ben. Med Omlets sängbas och ben, kan du välja mellan olika utseenden och stilar inklusive trä, guld och modern metall. Matcha benen med resten av din inredning för att förbättra utseendet och känslan i ditt hem. Och din hund kommer att uppskatta den ökade komforten och hygienen också.

Omlets designalternativ

På Omlet anser vi att hundar är familjemedlemmar också. Så var de sover och spenderar sin tid bör synas i ditt hem. Att integrera din hundbädd i din heminredning behöver inte vara svårt. Och när du har bestämt om du vill ha en hel möbel med plats för en hundbädd eller bara en hundbädd, kan du börja planera så att de matchar både din inredningsdesign och din hunds behov. Med en stor mängd olika valmöjligheter och produkter, gör vi det lätt som en plätt att matcha din hundbädd till din heminredning.

Labrador i vardagsrum på Midnight Meadow bolsterbädd med memory foam

This entry was posted in Uncategorised


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *