Omletbloggen

6 måste-ha kattprodukter för sommaren

Katt i hängmatta i katträdet Freestyle i Omlet kattgård utomhus

, Sommaren är här och med varmare väder kommer fler möjligheter att hitta sätt att hålla din katt glad och frisk. Vi på Omlet har sammanställt vår egen lista med
6 måste-ha kattprodukter för sommaren så att du kan spendera mer tid med att njuta av solen och ha kul med din lurviga vän.

Tycker katter om sommaren?

Katter har olika preferenser när det gäller årstider och hur mycket de gillar sommaren kan variera emellan olika kattraser. När temperaturen ökar svettas människor, hundar blir andfådda och katter letar upp varma platser där de kan sola. Men alla katter gillar inte soliga fönsterkarmar på sommaren. För långhåriga eller plattnosade raser, som Perser och Scottish fold katter, kan värmen vara något som de kämpar emot istället för att njuta av.

Men oavsett om din katt älskar solen eller avskyr varmt väder, är det viktigt att komma ihåg att alla katter är känsliga mot höga temperaturer. För mycket överdriven exponering av värme kan orsaka farlig överhettning eller i värsta fall behov av vård från en veterinär. Så det är viktigt att ge din katt gott om skugga, rent och kallt vatten och en sval miljö så att den kan hålla sig frisk hela sommaren.

6 nödvändigheter för din katt i sommar

1. Omlets kattgård

Har du någonsin sett en katt njuta av värmen från naturligt solljus och de friska dofterna av sommarluft? Det är magiskt att titta på. Men något som är ännu bättre än att se din katt njuta av sommaren är möjligheten att spendera tid med den utomhus. Och med Omlets rymliga kattgårdar för utomhusbruk, kan du göra det.

Tillbringa mer tid utomhus i sommar och utforska tillsammans med din innekatt när du både slappnar av och njuter av sommarvärmen. Oavsett om platsen du har utomhus är en liten balkong eller en stor trädgård, kan Omlets kattgårdar anpassas för att passa din katts behov utomhus i en säker miljö. Inkludera din lurviga kattvän när du njuter av sommaren med familjen – med Omlets kattgård blir det möjligt.

2. Väderskydd för Omlet kattgård

Det kommer inte ta lång tid för din inomhuskatt att älska friheten av att utforska utomhus tack vare Omlets kattgård. Men hur kan du se till att de inte blir för varma när sommartemperaturen ökar? Vi introducerar skräddarsydda överdrag – som ger skugga åt dina soldyrkare.

Det har aldrig varit lättare att hålla din katt skyddad och torr under deras sommaräventyr utomhus. Krokarna som är lätta att fästa gör installationen lätt och den mörkgröna färgen smälter sömlöst in i din naturliga miljö, vilket gör det skräddarsydda överdraget till ett snyggt tillskott till alla kattgårdar.

3. Katträd för utomhusbruk

Redo att ta din katts sommar-uteplats till nästa nivå? Anpassa din katts upplevelse med det unika katträdet Freestyle för utomhusbruk , designat av Omlet. Med en katts medfödda önskan att klättra i åtanke, konstruerade vi detta helt anpassningsbara katträd för utomhusbruk för de aktiviteter din katt älskar mest. Och det bästa av allt är att det passar in i kattgårdar av alla storlekar för ultimata sommarnöjen.

Har du en katt som gillar att ha överblick från en utsiktspunkt? Lägg till en utsiktsplattform för lycka på hög höjd. Eller om din katt gillar att lata sig, så kommer en hängmatta att vara toppen för deras sommartupplurar. Hur du än anpassar din katts katträd för utomhusbruk, finns det en sak som är säker – det kommer ge dig mer kvalitetstid med din favoritkatt.

4. Kyldyna

När sommarsolen blir olidligt varm är en kylmatta den perfekta lösningen för att hålla din katt sval i det varma vädret. Omlets superbekväma kyldynor är designade för att hålla din katt sval hela sommaren lång och ser till att den också är bekväm. De är konstruerade för att låta din katts kroppsvärme absorberas och skapar en kylande effekt. Dessa geniala mattor kräver ingen elektricitet eller kylning för att fungera.

Så lägg en kylmatta i ett särskilt ‘svalt rum’ som din katt kan vila i, eller lägg den direkt i deras kattbädd så att varje tupplur är bekväm och sval. Att ge din katt en sval plats att vila på när det är varmt ute kommer hjälpa till att skydda den från att bli alltför varm och obekväm under de varma sommardagarna.

Ragdoll-katt vilar på en Omlet kyldyna för katter

5. Klösträd

Sommaren kan vara en tid av ökad aktivitet och lek för din katt. Och att hålla din katt mentalt och fysiskt stimulerad är inte bara reserverat för utomhusbruk. Så när det blir för varmt ute, ta med det roliga in. Håll din kattvän helt engagerad i sommar med ett klösträd som utmanar deras naturliga instinkter och skyddar dina möbler från klösmärkenKatter älskar att klösa och du kommer att älska hur det hjälper din katt att upprätthålla deras hälsa och välbefinnande.

6. Matskål av hög kvalitet

Det är viktigt för katter att dricka regelbundet, särskilt under sommaren när de lätt blir uttorkade. Det är därför det är så viktigt att ha en vattenskål av hög kvalitet både inom- och utomhus för att se till att din katt har tillgång till rent och uppfriskande vatten under hela sommaren. Denna kattskål från Omlet är ett toppenalternativ därför att den är tillräckligt stabil för att inte välta och den snygga designen passar in i alla rum.

Håll din katt sval med Omlet

Sommaren ska vara en tid av glädje och bekvämlighet för både dig och din katt. På Omlet designar vi produkter som säkerställer att din katt är bekväm oavsett årstid. Från kattgårdar till kyldynor och katträd för utomhusbruk, vi hittar lösningar för att din katt ska vara bekväm i sommarvärmen. Prioritera din katts välbefinnande med dessa produkterna så att ni kan njuta av sommaren tillsammans.

Två katter leker i en Omlet kattgård med katträdet Freestyle

This entry was posted in Katter


One reply on “6 måste-ha kattprodukter för sommaren”

Yvonne Pel says:

Hej,
finns det ett katthus som man kan ta med i en släpvagn, så att katten kan vara med på camping?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *