Omletbloggen

Hitta det perfekta Freestyle-tillbehöret

En katt använder plattformen på Omlets Freestyle katträd för inomhusbruk

Katter har ett kalejdoskop av personligheter som är lika olika som mönstret i deras morrhår – alltifrån nyfikna till äventyrliga. Precis som vi människor har katter sina egna unika preferenser, vilket gör dem till individer i sin egen rätt. Så nyckeln till att bejaka dina katters unika personlighet är att hålla dem engagerade, glada och känslomässigt engagerade med leksaker som tillgodoser deras specifika behov. På Omlet förstår vi din katts medfödda behov och designar våra produkter därefter. Katträdet Freestyle passar alla katter och har perfekta tillbehör som erbjuder något för varje katt.

Katträdet Freestyle från Omlet

Om katter själva kunde designa och bygga en lekplats för lek, utforskning och komfort åt sig själva, så skulle de skapa katträdet Freestyle för inomhusbruk. Det är ett helt anpassningsbart klätterträd för katter som passar alla kattraser. Katträdet Freestyle är en unik, innovativ lösning för att erbjuda din katt allt den behöver för att vara glad och nöjd.

Som kattföräldrar själva vet vi alltför väl hur viktigt det är för våra katter att kunna få utlopp för sina medfödda beteenden. Men vi vet också att traditionella, skrymmande katträd inte bara kan se estetiskt fula ut, utan också kan vara ett slöseri med plats. Så vi utmanade vårt designteam att skapa ett modernt, elegant designat katträd som inte bara kompletterar din inredning, utan ger din katt oändliga möjligheter till att uttrycka sig personligt och berika deras liv.

Med ett dussintal katträd-tillbehör som klöspelare, hängmattor, och plattformar, kan du skapa och designa det katträd som din katt kommer gilla bäst. Eller välj från ett av våra fördesignade alternativ som har designats särskilt för din katts sätt att uttrycka kärlek. Och om din katt gillar att vara utomhus största delen av tiden, kommer Freestyle katträd för utomhusbruk låta din katt njuta lika mycket som inomhusalternativet, samtidigt som de kan njuta av den friska luften i naturen på ett tryggt sätt med deras kattgård för utomhusbruk.

Hängmattan

Njuter din katt av att vara ensam? I så fall är https://www.omlet.se/shop/kattprodukter/tillbehor-freestyle-kattrad/29417/kattr%C3%A4det_freestyle_f%C3%B6r_utomhusbruk_-_plattform_i_plast_f%C3%B6r_h%C3%A4ngmatta_och_h%C3%A4ngmatta_(inkluderar_f%C3%A4ste)/”>Freestyle hängmatta det perfekta tillbehöret som erbjuder en fridfull fristad där din katt kan söka avskildhet och lugn. Hängmattan är designad för att sömlöst integreras med katträdet Freestyle och skapades med en djup förståelse för din katts naturliga instinkt att vilja ha en avskild plats att vila på högt ovanför marken samtidigt som den kan hålla ett öga på vad som händer runt omkring.

Det ultramjuka filtmaterialet skapar ett mysigt tillflyktsställe som efterliknar värmen från en kattmammas famn. Hängmattan är konstruerad för att ge en känsla av höjd och säkerhet och låter din katt observera sin omgivning från en diskret utsiktspunkt. Oavsett om dina katter föredrar oavbrutna tupplurar, fridfull meditation eller en strategisk observationsplats, passar hängmattan deras individuella temperament.

Och hängmattan passar också katter som bara vill ha en lugn plats att chilla och ta en tupplur på. Lägg till ett mysigt katthus och kattsäng på golvet, så har din lurviga vän massor av alternativ att mysa och ta en bekväm tupplur.

Kojan

Kojan är designad med blygsamma, men ändå nyfikna katter i åtanke, Freestyle koja i filt och är ett flerdimensionellt tillflyktsställe dit katter kan dra sig tillbaka och observera sin omgivning samtidigt som de känner sig trygga. Den böjda, halvslutna designen uppmuntrar katter till att utforska och passar deras försiktiga, men ändå nyfikna natur.

Plattformen i plast med en mysig koja i filt och mjuk dyna ger skygga katter en avskild plats att kura ihop sig på i katträdet Freestyle. Men detta tillbehör är mer än bara en koja – det hjälper dina katter att gå från ängslan till utforskning och ger dem möjlighet att gradvis utforska sin omgivning. Den förhöjda plattformen har utsiktspunkter där katterna kan observera världen från ett säkert avstånd, samtidigt som den ger komfort och en ombonad känsla.

En katt i en koja i Omlets katträd Freestyle för utomhusbruk

Bron

En bro i plast med klösöverdrag i sisal är perfekt för äventyrliga katter som vill ha roligt och utforska. Detta tillbehör är tillverkat för att bejaka lekfulla katters instinkter, och kombinerar underhållning med praktiska funktioner. En bonus är att det hjälper till att främja träning, smidighet och mental stimulans, som alla bidrar till en friskare och gladare katt.

Klösöverdraget i sisal ger din katt någonstans att vässa klorna, vilket betyder friska klor och möbler utan klösmärken. Detta hållbara, horisontella tillbehör ger din katt en spännande utmaning att korsa, hoppa och balansera från ett katträd till ett annat, vilket bejakar deras vilda instinkter. Och för katter som älskar äventyr finns det inget bättre!

Trappsteget

Förgyll din katts tillvaro och ge dem den ultimata vertikala lekplatsen med Freestyle trappsteg i plast med dyna. Detta trappsteg är skräddarsytt för orädda och smidiga katter som söker spänning i att ta sig nya höjder. Trappsteget ger dem möjlighet att få utlopp för sin medfödda nyfikenhet samtidigt som de behåller en stark känsla av att detta är deras eget territorium.

Ge din katt underhållning på flera nivåer genom att lägga till flera robusta steg i ditt katträd och se hur deras lekutrymme expanderar. Den vadderade ytan erbjuder komfort och grepp, vilket uppmuntrar din katt till att självsäkert utforska varje nivå. Oavsett om det är för att slappa i lugn och ro, skutta lekfullt eller bara sola sig i solen, kommer trappstegs-tillbehöret att bli din katts nya favoritställe.

Omlet och dina katter

Vi på Omlet utmärker oss som ett nytänkande företag för husdjursprodukter som trotsar konventioner för att skapa ett starkare band mellan husdjur och deras ägare. Vårt revolutionerande sortiment av tillbehör för katträd är alla genialiskt designade för att tillgodose varje katts olika behov och personligheter, för en harmonisk och rik upplevelse. Vi förstår att katter har unika preferenser, och det är därför varje katträd-tillbehör är väl genomtänkt och konstruerat för att passa olika katters instinkter och humör. Låt oss omdefiniera ditt förhållande till din katt, ett tillbehör i taget.

En grå katt använder bron till Freestyle katträd för inomhusbruk från Omlet

This entry was posted in Katter


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *