Omletbloggen

Hundsängarna som matchar din heminredning bäst

En Labrador ligger på Omlet bolstersäng i Corduroy Pebble

När höstens livfulla färger börjar måla naturen ute, är det naturligt att vilja förnya och göra det mysigt hemma. Medan du låter värmen från den nya årstiden stå i centrum för din inredning, glöm inte att uppgradera din hunds säng så att den matchar din inredning hemma. På Omlet anser vi att det bästa sättet att förbättra din hunds komfort och ditt hems utseende är med den tidlösa komforten av manchester. Upptäck din hunds nästa och sista säng som passar ihop med din heminredning i höst med vår nya Corduroy-kollektion.

Släta stenar

Omlets hundsängar i Corduroy Pebble är inspirerade av hundtassar på de släta stenarna under en strandpromenad. De skapades för att öka din hunds känsla av komfort. Den vackra färgen på denna design i begränsad upplaga skapar en lugn plats för din hund i ditt hem. När höstens kallare temperaturer letar sig in i våra liv, är Corduroy Pebble-hundsängen som en omfamnande kram för din hund och den tillför en fridfull palett av skönhet och stil till din inredning.

Mint- eller mossgrön?

Höstens färger och nyanser utomhus kan variera på olika platser i landet. Men färgerna på de första solstrålarna under din morgonpromenad med din hund är desamma. Detta var inspirationen bakom vår Omlet hundsäng i Corduroy Moss design. Den ljusgröna nyansen påminner om morgondaggen som din hund tacksamt sniffar och passar ihop med en mjuk och varm färgskala i ditt hem. Denna hundsäng har en tidlös design med det lyxiga materialet manchester, och den kommer att vara en tillflyktsort för din hund från morgonen till efter läggdags.

En Labrador ligger på Omlet hundkrypin i Corduroy Moss

Välj överdrag och välj säng

Att ha en hundsäng som ser bra ut är en sak. Men att ha en som tröstar, stödjer och, ännu viktigare, håller, är en annan. På Omlet anser vi att alla dessa faktorer är lika viktiga för din hunds hälsa, så vi har designat våra produkter med detta i åtanke. Corduroy-kollektionen har inspirerats av den unika relationen mellan människa och hund med färger och material som återspeglar komfort och skönhet.

Båda manchester-överdragen kan användas på Omlets bolsterbädd med memory foam, hundkrypin, och kuddsäng. Dessa hundsängar är designade med samma lättrengjorda och hållbara egenskaper och de lyxiga materialen är det perfekta sättet att ge din hund känslan av en nybäddad säng. Oavsett om du förnyar hela din inredning eller bara tvättar bort smutsiga tassavtryck från ett annat överdrag, kommer Corduroy-kollektionen från Omlet att tillföra stil till både din hund och ditt hem.

Matchande tillbehör

Heminredning under hösten handlar mycket om att inreda hemma med flera lager och strukturer. Oavsett om du väljer ett överdrag i Pebble Corduroy eller Moss Corduroy, kommer du behöva matchande tillbehör. När temperaturen ute börjar sjunka kräver kyligare nätter extra komfort åt din lurviga vän. Under de tidiga höstdagarna är Omlets supermjuka hundfilt ett fantastiskt tillbehör för att ge din hund mera värme och komfort när den sover. Och när det blir ännu kallare ute, kan du använda en lyxig hundfilt i fuskpäls som inte bara kommer ge ett extra lager av värme, utan också kommer se snygg ut bland din höstinredning.

Hösten är också början på vinterns långa, mörka dagar då man kanske gärna vill dra sig tillbaka inomhus mer än tidigare. Ge din hund gåvan av en bekvämare sömn när du går in i denna årstid med snygga ben till hundsängen som ökar deras komfort och välbefinnande. Övergången till höst betyder också fler promenader utomhus i skogen bland fallande, krispiga löv. För dig innebär detta att du kommer spendera mer tid med att städa upp efter hunden hemma. Det är därför vi skapade våra exklusivt designade ben till vår Topology hundsäng och vår bolsterbädd med memory foam – för att hjälpa till att förbättra luftflödet, förhindra ansamling av smuts och damm och för att skapa en mer hälsosam och hygienisk miljö.

Omlet och din hund

Vi på Omlet är husdjursmänniskor och vi tar med våra personliga erfarenheter i varje designlösning vi skapar. Oavsett hur länge du har haft hund, tillverkar vi produkter som tillgodoser din hunds behov samtidigt som de ser bra ut i ditt hem. Från superbekväma hundsängar som matchar din höstinredning, till mysiga hundfiltar och snygga ben till hundsängar som tillför värme och stil till din omgivning. Omlet har designat produkter som du och din hund kan njuta av under hela det kommande året och under en lång tid framöver.

En hund ligger på Omlet kuddsäng i Corduroy Pebble

This entry was posted in Hundar


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *