Omletbloggen

Vilken Topology bäddmadrass ska du skaffa inför hösten?

En Dachshund närmar sig sin bäddmadrass i fårskinn på Topology hundsäng från Omlet

Vi anser att våra lurviga vänner bara förtjänar det allra bästa. Det är därför vi skapade Topology hundsäng – en revolutionerande lösning för hundsängar som redan har förändrat sättet som husdjursföräldrar tar hand om sin fyrbenta vänner. Topology hundsäng är inte bara en vanlig hundsäng, utan det är en bekväm och mångsidig hundsäng som kommer hålla hela livet. Den är tillverkad med noggrannhet och kärlek och våra unika utbytbara bäddmadrasser låter dig skräddarsy din hunds sovupplevelse för att matcha det växlande vädret och årstiderna. Så när sommaren går över i en ny årstid, låt oss hjälpa dig att välja vilken Topology bäddmadrass du ska skaffa inför hösten.

Hur fungerar Topology hundsäng?

Kvalitet och lång livslängd är kärnan i vår designfilosofi med Topology hundsäng. Den är konstruerad för att motstå påfrestningarna i din hunds liv och vår exklusiva madrassbas i memory foam ger din hund en stödjande sömn då den formar sig efter din hunds kropp och skapar oöverträffad komfort. Men våra designers har gått ännu längre för att skapa den ultimata hundsängen. Vi har också skapat en hundsäng som ser bra ut hemma genom att inte kompromissa med stilen.

Säg hej då till att ständigt byta ut din hunds säng när årstiderna skiftar. Med Topology hundsäng kan du enkelt växla mellan vårt breda utbud av bäddmadrasser året runt för att ge din hund och ditt hem den där nya fräscha känslan. Vårt utbud av bäddmadrasser ger den perfekta balansen mellan komfort, temperaturreglering och hållbarhet, så att din hund kan vara nöjd och avslappnad året runt.

Vi tänkte också bortom gränserna för den vanliga hundsängen för att skapa anpassade alternativ som låter dig höja din hunds komfort – bokstavligen. De exklusiva hundsängsfötterna från Omlet är designade för att ge din hunds säng förhöjd stil och avkoppling samtidigt som luftflödet ökar och damm elimineras, vilket skapar en hälsosammare sovmiljö. Topology hundsäng är mer än bara en plats för din hund att sova på – det är en skräddarsydd sovmiljö som alltid kommer att få hunden att känna sig hemma.

En brun hund sover på Topology hundsäng med brun bäddmadrass i microfiber

Vilken Topology bäddmadrass är bäst för hösten?

När löven börjar ändra färg och den varma luften blir sval välkomnar vi en ny årstid – hösten. Men hur ser du till att din hund är lika bekväm under den här nya årstiden? Topology hundsäng är ett måste på hösten för alla hundar och när du väljer bäddmadrass behöver du tänka på de behov och preferenser som gäller under den nya årstiden.

Beanbag Topology bäddmadrass

Vår Topology Beanbag bäddmadrass är en mjuk men ändå slitstark bäddmadrass som är den perfekta kompanjonen för din hund när den börjar spendera mer tid inomhus i höst. Den är konstruerad med oöverträffad komfort som efterliknar mjukheten och värmen hos en sittsäck, och Beanbag-bäddmadrassen ger en trygg känsla som omsluter din hund med hög mysfaktor. Satsa på den härligt gula nyansen, som kommer att lägga till skönhet och värme till din höstinredning, vilket gör detta till det perfekta valet för den nya årstiden.

Topology bäddmadrass i microfiber

När hösten för med sig regn och fukt, förtjänar din hund en bekväm och torr plats att vila på. Omlets Topology bäddmadrass i microfiberär det perfekta valet med sitt snabbabsorberande material som lätt suger upp vatten och lera från fuktig päls och tassar efter höstpromenader. Säg hejdå till en blöt hundsäng med denna snabbtorkande bäddmadrass, som håller din hund bekväm och redo att mysa på nolltid. Och precis som alla Topology hundsängar är bäddmadrassen i microfiber lätt att ta av och på och slänga in i tvättmaskinen för enkel rengöring och skötsel av hundsängen.

Topology bäddmadrass i fårskinn

Vår Topology bäddmadrass i fårskinn är det perfekta valet för att hålla din hund mysig och bekväm denna höst med sin lyxiga mjukhet och isolerande värme. Skapa en välkomnande tillflyktsort för din lurviga vän med denna bäddmadrass som låter dem krypa ihop i en fridfull slummer. Utöver sin funktionalitet tillför bäddmadrassen i fårskinn sofistikering till din hunds vrå. Välj mellan tre olika storlekar och flera färgnyanser för att komplettera din heminredning. För höstsäsongen rekommenderar vi mjuk beige eller plommonlila som två färger som perfekt återspeglar känslorna ute.

Hundtillbehör för hösten

Att skapa den perfekta hösten för din hund inkluderar mer än bara en säng. På Omlet anser vi att allt blir bättre med tillbehör. Så för att försöka höja din hunds komfort under hösten, fundera på att lägga till enlyxig, mjuk hundfilt till deras säng för att öka deras värme och komfort.

Vill du ge din hund en helt egen plats i höst? Lägg deras hundsäng och filt i en hundbur för att skapa ett tryggt utrymme som kommer att vara deras personliga fristad för komfort och värme hela hösten. Vår Omlet Fido Nook hundkoja är det perfekta valet då den inte bara ger din hund en känsla av trygghet, utan också lägger till stil och skönhet till ditt hem.

Omlet och din hunds säng

I höst har Omlet allt du behöver för att se till att din hund håller sig varm och bekväm under hela årstiden. Börja direkt med Topology hundsäng som är kärnan i kollektionen. Därefter väljer du en mångsidig Topology bäddmadrass som passar din hunds specifika nivå av komfort och behov från vårt stora sortiment av stilar och färger. Lägg till en lyxig hundfilt på sängen och genast har du skapat den perfekta mysiga hundhörnan för hösten. Det enda du mer behöver göra är att njuta av den nya årstiden med din favorithund.

En Dachshund ligger på en gul Beanbag bäddmadrass på Omlet Topology hundsäng

This entry was posted in Hundar


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *