Omletbloggen

Den bästa hundsängen att ta med på resan

En Cocker Spaniel ligger på Omlets hundbädd i Corduroy Moss-färg

Det är lätt att underskatta hur mycket du behöver packa för en familjesemester, speciellt om din fyrbenta vän också ska följa med. Och precis när du äntligen har stängt bakluckan på din bil, inser du att något saknas! Låter det bekant? Men tänk om det som saknas är din hunds säng? Det är inte lätt att packa in en stor skrymmande hundsäng i en full bil, men din hunds kanske mest värdefulla ägodel är det sista du vill lämna hemma. Så låt oss ta reda på vilken som är den bästa hundbädden att resa med när du har begränsat med plats.

Varför behöver hundar ha med sig en säng på resan?

Ett miljöombyte kan vara överväldigande för hundar och ibland får man sällskap av ytterligare familjemedlemmar och vänner när man är på semester, vilket också innebär en förändring i din hunds rutin. Hundar måste då inte bara anpassa sig till nya syner och ljud, utan deras ökade luktsinne innebär att de kommer utforska en ny plats med näsan också. Att ha med sig en hundbädd som luktar välbekant ger dem en känsla av trygghet när de är borta från hemmet. Och denna bekanta sak hemifrån kommer att göra din semesterresa lika trevlig för dem som för dig.

Låt oss introducera Omlets kuddsäng. Denna kompakta hundsäng har designats för att enkelt kunna tas med på resor. Den lätta vikten gör att madrassen enkelt kan packas in i bilen innan du åker och tas ut igen när du når din destination. Men vad mer gör detta till den bästa hundsängen att ta med på resan?

Mjukt stöd och komfort åt din sovande hund

Vår kuddsäng för hundar må vara tillverkad av lättviktiga material, men vi skulle aldrig kompromissa vad gäller komfort. Vi vet att den perfekta hundbädden är A och O för en garanterat god natts sömn, särskilt för en extra tupplur efter en lång dag med promenader på semester. Kuddsängen har en tjock och bekväm stoppning som fördelas jämnt när hunden sover på den och har specialtillverkats för att balansera kuddmjuk sömnsupport med precis rätt mängd fyllighet för att erbjuda den perfekta platsen för din hund att ta en tupplur.

Snyggt designade mönster

Vi visste att en hundsäng som bara känns fantastisk inte är tillräcklig, och det är därför vi skapade en rad designeröverdrag för att få våra sängar att se fantastiska ut också. Välj bland ett urval av mönster, inspirerade av naturens skönhet för att påminna dig om naturen. Våra Morning Meadow- och Gardenia Sage-mönster är perfekta för att ta med när du åker iväg på en resa med hunden, som en vacker hyllning till naturen. Du kan också hitta ett matchande hundhalsband och koppel åt din lurviga vän från våra Dog Walk- och Gardenia-kollektioner så att din hund kan se snygg ut både när du är på semester och när du är tillbaka hemma.

Hundsäkert tyg

Tugga, gräva och klia kan vara normala hundbeteenden, men kan också ibland öka för en del hundar i stressiga situationer, som vid resor och när man är borta hemifrån. Innan du åker ut på äventyr med din hund, bör du bedöma om den är redo att följa med på resan eller om du behöver hitta ett annat alternativ.

Med detta sagt kan oväntade situationer uppstå, vilket kan betyda stress och ångest för dig och din hund. Vi ville skapa en hundmadrass som kunde stå emot alla dessa beteenden och gjorde det med vår kuddsäng. Nästan alla våra sängar är gjorda av 100 % återvunna plastflaskor, vilket gör dem supertåliga och slitstarka för hundtänder och tassar.

Enkel rengöring för de stökigaste hundarna

Efter vandringar och besök till stranden, är det troligt att din hunds säng är täckt med åtminstone en del leriga tassavtryck. Men att slänga din hunds säng efter varje semester är inte en bra lösning. Lyckligtvis är vår kuddsäng för hundar gjord för att hålla, med avtagbara överdrag som kan dras av och slängas i tvättmaskinen för att bli av med eventuell smuts och lukt.

Vänj din hund vid deras nya säng

Det är en bra idé att vänja din hund vid sin säng innan du tar med den på dina resor. Detta kommer att ge dem tid att anpassa sig till inte bara hur den nya sängen känns, utan även hur den luktar. Oavsett hur bekväm en ny hundsäng är kan det ta lite tid för din hund att vänja sig vid den. Doften av deras befintliga säng kan vara väldigt illaluktande för dig, men den här lukten är inte lika illaluktande för dem. Det betyder att det kan ta lite tid för dem att älska sin nya bädd lika mycket som du gör.

För att vänja din hund vid sin nya säng måste du associera den med något positivt. Ge hunden mycket beröm när den ligger på sin bädd, eller om de är mer matmotiverade, ge några hundgodsaker istället. Du kan även lägga till en hundfilt ovanpå kuddsängen, så att din hund garanterat får den mysigaste platsen hemma. För mer tips på hur du vänjer din hund vid sin nya bädd, läs vår tidigare blogg.

Omlet och resor med din hund

Gör resan med din hund så stressfri som möjligt och din semester så rolig som möjligt med hjälp av Omlets hundprodukter. Vår kuddsäng är den perfekta resesängen som kan användas både hemma och på resan och ihop med en supermjuk hundfilt, kommer din lurviga vän inte kunna motstå den.

Två små hundar på Omlets kuddsäng med Pawsteps Electric-mönster

 

This entry was posted in Hundar


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *