Omletbloggen

Blev Bring Your Dog To Work Day inte som du ville? Förbered inför nästa år!

Gick Bring Your Dog To Work Day inte riktigt som du ville? Var din hund inte riktigt lika duktig mot dina kollegor som du hade velat? Eller var hen en absolut ängel och hjälpte dig bli klar med allt på din att göra-lista?

Få din hund kontorsredo innan nästa år med Omlets bästa tips för att hantera 9 till 5-livet…

  

Om det var din hunds första gång på kontoret var det förmodligen väldigt omtumlande, vilket kan ha påverkat hens beteende och möjligtvis gjort att hen betedde sig annorlunda än vanligt. Försök att introducera din hund för kontoret och dina kollegor i korta pass och bygg sakta upp mot en hel dag på kontoret. Det gör att din hund vänjer sig vid alla nya ansikten, intryck och lukter och lättare kommer kunna hantera allt som händer på kontoret.

Kanske belyste hundens besök på kontoret några luckor i träning och socialisering? I så fall kan ni börja fokusera på dessa saker, vilket kommer vara positivt också i andra situationer.

Om du missade vårt förberedelseinlägg inför Bring Your Dog To Work kanske du glömde att ta med dig någonting viktigt. Skriv en lista på allt du saknade under dagen, så att ni båda kan vara med bekväma nästa gång.

Saknade din hund en plats att gå undan och gömma sig på när det blev för mycket? Skapa en plats på kontoret där du är säker på att din hund kommer kunna slappna av och vila, gärna någonstans där det är tyst och mörkt.

Bring Your Dog To Work Day

Omlet är stolt sponsor av Bring Your Dog to Work Day, ett årligt event som samlar in pengar till välgörenhetsorganisationer som arbetar för hundars välmående. Besök deras hemsida för att läsa mer och donera!

This entry was posted in Hundar


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *