Omletbloggen

5 skäl till att du behöver en smart Autodörr i sommar

En automatisk hönshusdörr är ett fantastiskt tillbehör som verkligen underlättar hönshållningen för dig som hönsägare. Att ha en automatisk dörr till ditt hönshus gör det enklare än någonsin att ha höns och det finns 5 skäl till att du behöver en smart Autodörr denna sommaren som sticker ut. Upptäck hur enkelt det kan vara att ha höns och sov gott på natten när du uppgraderar ditt hönshus med en smart Autodörr från Omlet.

En kvinna använder appen till den smarta Autodörren

Vad är en smart Autodörr?

En smart Autodörr är ett revolutionerande sätt att ha höns. Omlets automatiska hönshusdörr är en anpassningsbar dörr som öppnas horisontellt och som monteras på våra hönshus, hönsgårdar och egentillverkade hönshus. Du kan programmera din smarta Autodörr att öppnas och stängas enligt ett schema som du väljer själv, eller manuellt från din smartphone, surfplatta, Alexa eller en Google Home-enhet. En smart Autodörr kommer att ge dig och din flock stora fördelar i sommar.

Inga fler tidiga morgnar

När skolan är slut och du har semester kan du ta sovmorgon. Tyvärr förstår inte din flock konceptet med sommarlov. Det är där den smarta Autodörren kommer in – programmera helt enkelt din dörr så att den öppnas vid en viss tidpunkt på morgonen, eller genom att trycka på en knapp på din telefon. Och med integrering med Alexa och Google Home-enheter kan du be din virtuella assistent att släppa ut dina höns på morgonen så att du och din familj kan ta sovmorgon.

Anpassar sig automatiskt till de längre dagarna

På sommaren är dagarna längre, vilket kommer att påverka hur lång tid din flock är utomhus. När du använder alternativet för dagsljusavkänning, kommer din Autodörr att automatiskt anpassa sig till det ökade antalet timmar med dagsljus. När du stänger Autodörren i skymningen med det mjuka skenet från hönshusljuset, kommer din flock att kunna njuta av att picka runt sitt hönshus eller trädgård under de svala kvällarna ända tills det är dags att sova. Du kan ta dig tid att grilla, simma eller koppla av hemma, i trygg vetskap om att dina höns stoppas in säkert varje kväll.

Få information om ditt hönshus var som helst

Undrar du om din automatiska hönshusdörr är öppen eller stängd? Behöver du tända hönshuslampan så att du kan kolla till din flock med din hönshuskamera? Allt detta och mer kan göras via Omlets smarta app, som finns att ladda ner från App Store och Google Play Store. Allt som appen behöver är en internetanslutning för att kopplas till din smarta kontrollpanel, vilket innebär att du kan titta till din flock från var som helst i världen. Framtidens smarta hönshållning är redan här.

Förbättrad säkerhet för ditt hönshus

Det varmare vädret får hönsrovdjur att dra sig tillbaka till sina gömställen när det är som varmast på dagarna. Men när natten faller, gör också temperaturen det – och rovdjur kommer att vara ute på jakt efter en enkel måltid, hungriga och ivriga. För att förhindra att rovdjur behandlar ditt hönshus som en matsal, öppnas och stängs den smarta Autodörren på ett tillförlitligt sätt i alla väderförhållanden och stänger in dina höns på ett säkert sätt. Den horisontella öppnings- och stängningsmekanismen är otroligt svår för rovdjurstassar att bända upp, vilket gör ditt hönshus till en trygg borg för din flock.

Konvertera enkelt din nuvarande Autodörr med en smart kontrollpanel

Har du redan en äldre modell av Autodörren? Inga problem – en smart kontrollpanel till din Autodörr kan kopplas till Omlets Autodörr. Koppla helt enkelt bort den gamla kontrollpanelen och sätt in batterier eller nätanslutning i den nya kontrollpanelen, för en omedelbar smart uppgradering. När din nya kontrollpanel är installerad laddar du helt enkelt ner appen och har full kontroll över din Autodörr och hönshusbelysning genom din smartphone.

Säkerhetstips för din flock på sommaren

När sommaren är i full gång är det viktigt att ha några säkerhetstips i åtanke. Genom att förbereda din flock för den varma årstiden kommer du och dina höns att kunna slappna av i era respektive hus. För att hålla dina höns säkra i sommar, kom ihåg att:

Omlet och din flock på sommaren

Njut av sommaren med din hönsflock med vår serie geniala hönsprodukter. Från hönsstängsel för att ge dina höns möjlighet att gå fritt och söka efter föda, till helt inhägnade hönsgårdar med valfria överdrag för att ge skugga – med Omlets produkter kan du och dina höns få ut det mesta av sommaren tillsammans. Lägg till en smart Autodörr för att hålla din flock säker under dygnets alla timmar, eller under spontana weekendresor på sommaren. Med Omlet kan du se fram emot sommarens hönsskötsel och du kan koppla av i vetskapen om att din flock är trygg och säker.

Hönshuset Eglu Pro vid skymning med Omlets smarta Autodörr

 

This entry was posted in Erbjudanden och kampanjer


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Popular Posts