Omletbloggen

Fem anledningar till varför du behöver en automatisk hönshusdörr nu i sommar

En höna i ett hönshus i trä med Omlets automatiska hönshusdörr

Den automatiska hönshusdörren från Omlet används av tusentals hönsägare världen över och dörren är ett praktiskt och flexibelt tillbehör både sommar- och vintertid.

Här är fem anledningar till att du borde skaffa en automatisk dörr till hönshuset nu i sommar…

1. Du får fler sovmorgonar!

Med Omlets automatiska hönshusdörr kan du öppna dörren till hönshuset varje morgon utan att ens behöva lyfta på täcket, perfekt sommartid när solen går upp tidigt och dina höns vill komma ut i den friska luften och sträcka på vingarna tidigare än dig.

2. Ljussensor som anpassar sig efter årstiderna

Du kan välja att ställa in den automatiska dörren till ditt hönshus så att den öppnas och stängs vid en viss tid eller så kan du använda den smarta ljussensorn så att dörren istället öppnas och stängs beroende på hur ljust det är utomhus och därför anpassar tiden beroende på årstid så att du inte själv behöver komma ihåg att göra det.

3. Mer lektid för dina hönor

När solen går upp tidigt sommartid kommer dina hönor att vara redo att bege sig ut i trädgården så fort det ljusnar. Med en automatisk hönshusdörr kan de bege sig ut redan i gryningen, utan att du ens behöver lyfta på täcket!

4. Bättre säkerhet för hönshuset

Omlets automatiska hönshusdörr öppnas i sidled vilket gör den mycket säkrare än dörrar som öppnas uppåt och som lätt kan lyftas av rovdjur.

5. Få 15% rabatt på automatiska hönshusdörrar i grönt…

när du prenumererar på Omlets nyhetsbrev! Missa inte chansen att köpa den här smarta dörren till ditt hönshus och få 265kr rabatt under en begränsad tid! Prenumerera på Omlets nyhetsbrev här för att få din rabattkod.

Donald – “Vi höns har haft vår automatiska hönshusdörr i en månad nu och vi älskar den. När det ljusnar så öppnas den och när det blir mörkt stängs den. Vi behöver inte längre vänta på att husse ska vakna och komma med någon ursäkt om att han försov sig. Ni människor får skärpa er för det finns insekter att äta och saker att krafsa på och upptäcka i trädgården!” ⭐⭐⭐⭐⭐

Becky – “Jag älskar den här dörren. Nu behöver jag inte längre skynda mig ut för att öppna hönshuset när jag vill ligga kvar under täcket i fem minuter till. De stänger om sig själva på kvällen och jag behöver inte oroa mig över faror eftersom de är i säkerhet så fort dörren stängs. Batteriet räcker länge och dörren är lätt att programmera. Jag testade sensorn och den fungerar perfekt! Jag är väldigt nöjd med det här köpet!” ⭐⭐⭐⭐⭐

Mary – “HELT OTROLIG. Vi installerade dörren för ett par dagar sedan och den första kvällen stod vi utanför hönshuset som om det var fyrverkerier på nyårsafton för att se dörren stängas. Dörren ger oss en enorm frihet eftersom vi inte längre behöver oroa oss om att vara hemma i tid för att stänga hönshuset, eller behöva vara uppe i gryningen oavsett väder. Dörren är också extremt säker, inga rovdjur kommer kunna öppna den. Jag beställde precis en dörr till mitt andra hönshus!” ⭐⭐⭐⭐⭐

John – “Min fru var skeptisk när jag beställde en automatisk dörr till hönshuset från Omlet. Men den första morgonen som hon kunde titta ut genom köksfönstret och se tjejerna pickande och krafsande utanför hönshuset utan att behöva gå ut och släppa ut dem ändrade hon sig och sa att det var FANTASTISKT!” ⭐⭐⭐⭐⭐

Få 15% rabatt på automatiska hönshusdörrar i grönt när du prenumererar på Omlets nyhetsbrev!

Kampanjvillkor

Den här kampanjen gäller mellan 17 mars 2021 och midnatt 18 mars 2021. Efter att ha fyllt i din mejladress på vår webbplats kommer du att få en rabattkod som du kan använda i kassan. Genom att fylla i din mejladress påbörjar du din prenumeration av Omlets nyhetsbrev. Du kan när som helst avsluta din prenumeration. Rabatten gäller endast på automatiska hönshusdörrar i grönt. Erbjudandet gäller inte automatiska hönshusdörrar i grått. Max 2 automatiska hönshusdörrar i grönt per kund. Gäller i mån av tillgång. Omlet ltd. förbehåller sig rätten att när som helst avsluta kampanjen. Rabattkoden kan inte användas på leveranskostnader eller tillsammans med andra rabatter och erbjudanden.

This entry was posted in Erbjudanden och kampanjer


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *