Omletbloggen

Det nya klösträdet med över 1200 ljusinställningar

En katt beundrar klösträdet Switch

Framtiden med roliga aktiviteter för katter har anlänt. Sedan 2004 har Omlet omprövat varje aspekt av att äga och ta hand om katter. Och vi är glada att kunna presentera vår senaste kattprodukt som kommer färga din inredning röd, orange, gul, rosa och grön. Möt klösträdet Switch från Omlet – ett revolutionerande klösträd med över 1200 ljusinställningar som överskuggar alla andra katträd. Klösträdet Switch är mer än bara ett klösträd; det är en innovativ interaktiv ljusdisplay som är genialiskt utformad för att ge katter de två saker de älskar mest – att klösa och jaga ljus.

Hur fungerar det?

Kan ett klösträd vara lika kul för människor som för katter? På Omlet tror vi inte bara att det kan vara det, utan vi skapade det för att vara så. Med över 1200 fjärrstyrda interaktiva ljusinställningar, är detta det första klösträdet som är designat för att vara lika attraktivt för våra ögon som det är för våra kattvänner.

Men hur fungerar det? Klösträdet Switch är utvecklat i linje med vår strävan att tillverka produkter som är så hållbara som möjligt. Den naturliga basen i bambuträ är kärnan i detta robusta och interaktiva klösträd. Fjärrstyrningen och LED-lamporna är inbäddade i basen av klösträdet, som är noggrant utformat för att förbättra din katts klösupplevelse. Och det här är inte vilka lysdioder som helst – de är IP75-klassade, vilket betyder att de ger ett utmärkt skydd mot kattklor.

Med bara ett knapptryck på din fjärrkontroll kan du starta en ljusshow i ditt vardagsrum som kommer att underhålla dig och din katt i timmar. Vem behöver Netflix när du kan se din favoritkatt jaga efter färgglada, interaktiva lampor!

Inställningar på fjärrkontrollen för klösträdet Switch

Varför din katt behöver klösträdet Switch

Katter är gåtfulla och lekfulla djur som älskar att klösa. För att kunna ge din katt den perfekta klösupplevelsen, visste vi på Omlet att vi behövde skapa något som skulle behålla deras uppmärksamhet långt efter det första klöset. Vårt Switch klösträd ger din katt en mångfacetterad upplevelse som är mer än konventionellt klösande.

I naturen klöser katter mot höga, robusta ytor för att hålla klorna friska och sträcka ut sina muskler. Så vi designade klösträdet Switch 20% högre än vanliga klösträd, och 50% högre än en genomsnittlig katt, för att ge din katt möjligheten att kunna stretcha hela kroppen, vilket frigör endorfiner och gör att den känner sig avslappnad.

Våra designers har virat utsidan av Switch klösträd i stark, 100% nedbrytbar sisal för att imitera de naturliga materialen i naturen, vilket ger din katt möjligheten att utöva deras naturliga instinkter bekvämt i hemmet. Klösträdet Switch har den nödvändiga höjden och vikten och vertikala spår så att din katt kan klösa länge och träna hela kroppen.

Men vad som verkligen gör klösträdet Switch unikt är dess fjärrstyrda LED-ljus. Katter är naturliga jägare och dessa justerbara lampor efterliknar bytesdjurens svårfångade rörelser, aktiverar deras rovdjursinstinkter och ger otrolig hjärnträning och mental stimulans. Men det roliga slutar inte där – Klösträdet Switch har skapats för att du ska kunna skräddarsy lekupplevelsen efter din katts specifika preferenser, och engagera och underhålla hålla din katt varje gång.

En katt är omgiven av ljus från klösträdet Switch

Switch jämfört med andra klösträd

Klösträdet Switch från Omlet omdefinierar klösträd med sina geniala, interaktiva ljusdisplayer och noggrant utformade konstruktion in i minsta detalj. Här är några av sätten som Switch utmärker sig bland alla andra klösträd:

  • Badar i färg: Switch är utrustad med 1260 ljusinställningar, och är lika rolig för människor som för katter. Välj mellan 12 ljusprogram, 7 färginställningar, 3 ljusstyrkor och 7 hastighetsinställningar för att skapa den perfekta färgglada upplevelsen för din katt.
  • Högre storlek: Switch är 84 cm hög, vilket är 20% högre och 50% större än vanliga klösträd. Den förhöjda höjden och den större klösytan ger din katt en större och bättre klösupplevelse varje gång.
  • Hållbart: Katters genomsnittliga livslängd är 12-18 år och att köpa ett nytt klösträd vartannat år skapar mycket avfall till soptippen. Så vi gjorde Switch så hållbar som möjligt med 100% biologiskt nedbrytbar sisal och en klössäker, slitstark bas i bambu. Switch är det enda klösträdet du någonsin kommer behöva köpa.
  • Stadigt och tyst: Med vår unika anti-tipp-teknik skapades Switch med en lägre tyngdpunkt, vilket ger det mer stabilitet än vanliga klösträd. Även styrkan hos de största kattraserna är ingen match mot klösträdet Switch’ robusta design.
  • Genialiskt konstruerat: Switch är mer än bara ett klösträd – det tar bort tristess hos både dig och din katt. Med anpassningsbara och fjärrstyrda lampor kan du stänga av TV:n och slå på Switch för att stärka relationen till din katt och njuta av kvalitetstid tillsammans.

Hållbart konstruerat

Som kattägare och produktdesigners för husdjur är vi fast beslutna att skapa bättre, mer hållbara alternativ. Switch klösträd designades med hållbarhet i åtanke. Endast det 100% biologiskt nedbrytbara yttre materialet i sisal kommer att behöva bytas ut, medan 86% av produkten kommer att hålla på obestämd tid. Det betyder att du kan bespara upp till 33 kg avfall från att hamna på soptippen under din katts livstid.

Kommer min katt och jag att kunna rädda världen? Förmodligen inte, men du kommer att minska avfallet och ha massor av kul. Med Switch kan du vara säker på att du drar ditt strå till stacken när det gäller miljön när du leker med din katt.

Omlet och din katt

På Omlet skapar vi inte bara produkter för husdjursmarknaden, vi jobbar även för att göra marknaden för husdjursprodukter bättre. För att göra det måste vi gå bortom det som redan har gjorts och göra plats för produkter som fungerar annorlunda och skapar magiska ögonblick mellan människor och deras husdjur. Detta tänkande ledde till skapandet av klösträdet Switch. Så koppla bort vardagens stress och sätt på ett nytt sätt att få kontakt med din katt. Du kommer snart att undra vad du gjorde utan Switch. Ge din katt en ny klösupplevelse som kommer att få er båda att undra hur ni någonsin klarat er utan det.

En katt ser upp på de rosa och blå ljusen på klösträdet Switch

This entry was posted in Katter


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *