Omletbloggen

Happy Halloween – 20% rabatt på förskräckligt rolig underhållning för dina höns

Ge dina hönor en egen häxkvast till Halloween! ?

Få 20% rabatt på förskräckligt rolig underhållning för dina hönor, vilket inkluderar sittpinnar, pickleksaker och mycket annat, när du använder rabattkoden CHICKORTREAT.


Kampanjvillkor
Kampanjen som ger dig 20% rabatt gäller från 28 oktober 2021 till midnatt 31 oktober 2021. 20% rabatt gäller endast på The Chicken Swing, Omlets sittpinne för höns i 1m eller 2m, pickleksakerna Pendant och Poppy samt godsaksbehållaren Caddi. Gäller inte på tvåpack, PoleTree och andra tillbehör för höns. Max två av varje produkt per kund. Gäller i mån av tillgång och så länge lagret räcker. Omlet ltd. förbehåller sig rätten att när som helst avsluta kampanjen. Rabatten gäller inte på leveranskostnader eller tillsammans med andra rabatter och erbjudanden.

This entry was posted in Erbjudanden och kampanjer


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *