Omletbloggen

Upp till 20% rabatt i vår Black Friday-rea

Kampanjvillkor
Priserna i Black Friday-rean gäller endast från den 17 november 2021 till midnatt den 29 november 2021. Rabatten har redan dragits av på de produkter som är inkluderade och du behöver ingen rabattkod. Gäller endast i mån av tillgång och så länge lagret räcker. Inkluderade produkter visas med en stjärna i Omlets butik. 10% rabatt gäller på Zippi-tunnlar för kaniner och marsvin, Zippi-gårdar för kaniner och marsvin, hönshuset Eglu Go UP, Autodörrar, hönshuslampa, PoleTree anpassningsbart hönsträd med sittpinnar, redan konfigurerade Walk in-hönsgårdar och utomhusgårdar, utvalda Zippi-gömställen för kaniner och marsvin, lektunnlar och lås, Omlets kattsand, Lyxiga och jättemjuka filtar för hundar och katter samt utvalda extremvädersjackor och överdrag. 20% rabatt gäller på kanin- och marsvinsburen Eglu Go, kattlpdan Maya, katthuset Maya för inomhusbruk, kattsängen Maya Donut, hamster och gerbilburen Qute MK2, hönshuset Eglu Go, Omlets hönsstängsel, bolsterbäddar till hundar och katter, hundsängen Topology, utvalda ben till hund- och kattsängar, godskabehållaren Caddi, pickleksaker, sittpinnar för höns, The Chicken Swing och katträdet Freestyle för utomhusbruk. Produkter som inte är inkluderade i rean är förlängningar till Zippi kanin- och marsvinsgårdar, förlängningssatser till Walk in-hönsgårdar och utegårdar för husdjur, Zippi kaningömställen i grönt, extremvädersöverdrag till Eglu Cube Mk2 i grönt, extremvädersöverdrag till Eglu Go i grönt, hamster- och gerbilburen Qute MK3, fyrkantiga ben i trä för hundsängar i storlek medium, runda ben i trä för hundsängar i storlek small, ben i trä med mässingsdetaljer för hundsängar i storlek medium och large, katträdet Freestyle för inomhusbruk, ingångsportaler för utegårdar och skiljeväggar, Zippi plattformar, Fido Studio, Fido Nook, Fido Classic och hundsoffan Fido samt alla andra produkter. Omlet kan inte garantera att produkterna levereras innan jul. Omlet ltd. förbehåller sig rätten att när som helst avsluta kampanjen. Rabatten gäller inte på leveranskostnader eller tillsammans med andra rabatter och erbjudanden.

This entry was posted in Erbjudanden och kampanjer


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *