Omletbloggen

Vilken är den bästa hundsängen för din hund?

En Labrador ligger på Omlet bolsterbädd med Prism Kaledioscope-mönster

Oavsett om det är en tupplur efter en promenad eller en hel natts sömn för att ladda upp batterierna inför nästa dags äventyr, så älskar hundar att sova. Och med tanke på hur många timmar de tillbringar med att sova, är valet av hundsäng ett viktigt val. Även om din hund kanske njuter av mys i soffan eller smyger in i din säng när natten kommer, så är det viktigt att ha en egen sovplats som tillgodoser deras specifika behov. Alla hundar är olika, så hur hittar du den bästa hundsängen för din hund? På Omlet har vi gjort det enkelt och tagit bort gissningarna. Här är vår guide till hur du hittar den perfekta hundsängen för din hund.

Hundsängar för alla åldrar

En vanlig hundsäng varar bara mellan 6-12 månader. Vi visste att vi måste göra bättre ifrån oss, det är därför vi designade en hundsäng som håller en hel livstid med Topology hundsäng. Men vi förstår också att en hunds behov förändras när de åldras, vilket ledde till att vi skapade olika bäddmadrasser för att stödja din hund under olika stadier i livet. Våra Topology bäddmadrasser kan enkelt dras av en Topology hundsäng med en dragkedja, slängas i tvättmaskinen och sedan sättas på igen för att ge din hund känslan av en nybäddad säng. Och när din hund når ett nytt stadium i livet, kan du skaffa en ny bäddmadrass för att möta deras nya behov, medan Topology hundsängen med memory foam förblir densamma.

För lekfulla hundvalpar

Har du nyss skaffat hundvalp? Då rekommenderar vi Topology hundsäng med quiltad bäddmadrass. Det slitstarka materialet på den quiltade bäddmadrassen är perfekt för oundvikliga olyckor och knivskarpa hundtänder.

Superbekvämt för seniorer

För äldre hundar, välj en Topology hundsäng med en bäddmadrass i fårskinn. När hundar åldras får de svårare att reglera sin temperatur, vilket innebär att de behöver extra hjälp med att hålla sig varma. Materialet i fuskfårskinn ger inte bara ett extra lager av komfort för att hålla dem varma, utan tillsammans med memory foam-madrassen i Topology-sängen ger det även stöd åt åldrande leder, vilket gör det till en drömsäng för din hund.

En Dachshund går mot en bäddmadrass i fårskinn som ligger på Omlets Topology hundsäng i ett sovrum

Bästa valet för din ras

Det är inte bara åldern som påverkar valet av rätt hundsäng. När det kommer till sängar passar en storlek definitivt inte alla och din hunds ras spelar också roll när det gäller att hitta rätt sänglösning för dem.

Stöd för att minska separationsångest

Alla hundar kan lida av separationsångest, men en del raser som Border Collie, Toypudel hundar och Bichon Frise är mer benägna att drabbas av separationsångest när de separeras från sina ägare. Förutom att söka professionell hjälp från en beteendevetare, kan det hjälpa att ha rätt hundsäng. Vår bolsterbädd är expertkonstruerad för att stödja behoven hos oroliga hundar, med upphöjda, omslutande sidor som skapar en kudde för din hund att vila huvudet på och känna sig innesluten i när den känner sig orolig.

Smutsiga hundar

Det är ingen hemlighet att vissa hundraser skapar lite mer röra än andra. Oavsett om det är den flygande pälsen från en Golden Retriever, ett dreglande spår från en blodhund eller smutsiga tassar runt om i hemmet, har våra hundar sina egna speciella sätt att visa oss sin kärlek. Men dessa kärlekstecken har ett pris. Då en hundsäng har en tendens att dra till sig smuts, skräp och hår kan lukter från hundsängen snart spridas till resten av hemmet.

Som tur är, har vår bolsterbädd designats så att den enkelt kan rengöras, så att du kan hålla ditt hem rent och hygieniskt. Överdragen kan tas av på några sekunder och läggas i tvättmaskinen för att tvättas på ett skonsamt sätt. Och när överdragen är på igen kommer din hunds säng att kännas och lukta helt ny. Nu kan du även göra din hundsäng personlig med olika designerfötter, så att bolsterbädden kan höjas upp för extra lätt rengöring och 360° luftflöde.

Passar hos dig

Något annat att tänka på när du letar efter en hundsäng är din livsstil. Men att hitta den perfekta hundsängen för dig och din hund utan att kompromissa med komforten kan vara en utmaning. Vi frågade oss själva om vi kan designa hundsängar som uppfyller både våra hundar och våra behov? Vårt svar: Ja, absolut. Oavsett om du älskar att resa med din hund eller om du är en heminredningsexpert som vill matcha din hundsäng till dina möbler, så har vi en hundsäng för dig.

Äventyret väntar

Vår kuddsäng är en hundsäng som kan tas med överallt. Den lättviktiga konstruktionen gör det enkelt att ta med den på resor. Förvara den i bilen för ditt nästa äventyr och ta fram den när det är läggdags på din destination. Kuddsängen är fylld med precis lagom mängd fyllning och ser till att din fyrbenta vän är bekväm var den än är.

En brun hund ligger på Omlet kuddsäng med Gardenia Sage-mönster

Mysiga stunder hemma

Låter en långsam promenad med din hund följt av en mysig kväll i ditt vackert inredda hem mer tilltalande än att campa med din hund? Vi har en hundsäng just för dig också. Vår hundkrypin-säng har designats för att ge din hund en ultimat natts sömn. Den har puffiga kuddar och en stöttande kant och ser snygg ut i ditt hem också.

Välj mellan flera olika överdrag i unika tryck som är hållbara och exklusivt designade av Omlet. För dig som vill ha djärva färger, kommer de abstrakta Kaleidoscope Prism- eller Shaded Spruce-trycken att fungera utmärkt. Och för att passa moderna interiörer är de subtila färgerna på Corduroy Pebble och Corduroy Moss-överdragen idealiska.

Omlet och din hundsäng

Ingen hund är den andra lik, så vi förväntar oss inte att alla hundar har samma behov och önskemål. Det är därför vi har designat ett omfattande sortiment med hundsängar som möter både din hunds och dina behov. Från bolsterbädden som ger extra support, till Topology hundsäng för de viktiga stadierna i livet. Vi har även en hållbar och vackert designad hundkrypin-säng, och kuddsängar som du kan ta med på resan. Vi vill att den perfekta hundsängen ska göra livet med din hund lite mer magiskt för er båda.

En hund vilar på Omlets hundkrypin-säng med Honeycomb Slate-mönster

*180_Puppy-Gaurantee_terms | Omlet

This entry was posted in Hundar


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *