Omletbloggen

Lär dig mer om din hamster

Alla hamsterägare vet att de är fantastiska husdjur! De är gulliga och gosiga, men också otroligt självständiga och smarta. Vare sig du är nybörjare eller har haft hamster hur länge som helst finns det alltid mer att lära sig om dessa otroliga små varelser! Därför har vi satt ihop denna Best of Hamster, ett par blogginlägg med mer information och råd, perfekt för att lära dina barn om deras husdjur, samt lite roligt pyssel ni kan göra tillsammans!

12 saker du kanske inte visste om hamstrar

Hamstrar är gnagare från familjen Cricetinae. De togs till USA från Syrien för första gången 1936. Det finns ungefär… Läs mer


Lär dig läsa din hamsters kroppsspråk

Hamstrar är fantastiska husdjur – de är roliga, gulliga och relativt lätta att ta hand om. Deras gosiga utseende och personligheter har gjort dem till populära husdjur över hela världen. Hamstrar gör massvisLäs mer


Vill du lära din hamster trick? Här är våra bästa tips!

Någon sa en gång att du kan träna allting som har en hjärna som är kopplad till en mage, och det gäller också för hamstrar. De är faktiskt väldigt smarta små varelser, och kan förmodligen göra mer än vad du tror – som att lära sig trick till exempel! Att träna din hamster… Läs mer


Bygg en rolig labyrint till din hamster

Hamstrar älskar att leka och utforska världen! Det finns massvis med leksaker och roliga grejer att köpa till ditt husdjur, men skulle det inte vara roligt att själva designa och bygga en rolig labyrint som han eller hon kan leka i? Det är.. Läs mer


Ladda ner och skriv ut denna gulliga målarbokssida och involvera hela familjen i lite roligt pyssel! Skicka gärna era färdiga skapelser, vi vill gärna se dem!

This entry was posted in Hamstrar


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *