Det är för tillfället väntetid på grund av stor efterfrågan. Se vår leveranssida för mer information.

Omletbloggen

Fem tips för hur du gör din inredning mer hundvänlig

Om du delar ditt hem med en hund är det viktigt att se till att hemmet är lika bekvämt, hygieniskt och säkert för hunden som för dig. Här listar vi fem tips för att göra din inredning mer hundvänlig…

Välj tåliga material som är lätta att tvätta

Det här är en enkel idé, men den kommer att spara en hel del städtid och pengar i längden. Välj till exempel en soffa med ett tvättbart överdrag och välj bort material som lätt kan få revor eller som lätt drar till sig hundhår. Samma sak gäller när du väljer golv, välj något som är lätt att torka av efter en lerig promenad! En hundsäng som går att tvätta i tvättmaskin som Topology hjälper dig också att hålla rent i ditt hem eftersom du lätt kan ta av bäddmadrassen för att tvätta den, så att hundens säng alltid är ren och hygienisk.

Ta bort frestelser

Många hundägare som har hundar som lätt blir exalterade är vana vid att behöva rädda ett glas från soffbordet när hundens glada svans är i farten. Det är viktigt att placera föremål som kan gå sönder, eller som kan vara farliga för hunden som ljus och glas, högre upp där hunden inte kan nå dem. Du kan också välja att ha högre sidobord för kaffekoppen eller chipsen, istället för att ha dem på ett lägre soffbord, så att hunden inte lätt kan komma åt dem.

En mysig och diskret sovplats eller hundkoja

Många hundar uppskattar att ha en koja eller någonstans där de kan dra sig tillbaka till och där de känner sig säkra och kan slappna av. Överväg att skaffa en inbyggd koja som kan få plats under trappan eller en modell som är en möbel som har plats ovanpå så att du kan använda utrymmet i ditt hem på bästa sätt, som hundkojan Fido Studio. Den har också en valbar garderob som är praktisk för att förvara hundens leksaker eller godis.

Välj en hundsäng som matchar din inredning

Hundsängen behöver inte vara en anskrämlig sak i hörnet om du väljer en modell i en färg som matchar resten av inredningen i rummet så att den smälter in och ser ut som om den hör hemma där. Med allt från en snygg körsbärsröd till djupare plommonlila, härligt solgul och mjuk himmelsblå att välja på finns det en Bolsterbädd med memory foam som passar i alla hem. Och varför inte lyfta upp hundsängen från golvet med snyggt designade ben för att den ska se ännu snyggare ut?

Säkra krukväxter

Du kan fortfarande ha krukväxter, men se till att de är hundsäkra, som ormbunke eller ampellilja. Om din hund älskar lera och tror att växterna betyder att det är dags att gräva kan det vara bra att placera växterna utom räckhåll, som på fönsterbrädan.

Vilka är dina bästa hundvänliga inredningstips? Tagga oss i dina bilder på Instagram!

This entry was posted in Hundar


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *